Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk és lányok! Ti élveztetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk és lányok! Ti élveztetek már bele a Balatonba?

Figyelt kérdés
kicsit összetettebb a dolog. Jócskán benn úsztam mikor rám jött a kulázhatnék. Miután beletoltam a balcsiba eljött mellettem egy monokinis lányokból álló vízibiciklis csapat és oly módon felizgultam hogy helybe kicsaptam... szerintetek ez gáz?? 42/F
2011. febr. 26. 14:21
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem kamu a dolog, de ennyire ne legyünk már finnyásak. Mármint a halak, madarak, emlős állatok a tó körül mind beleürítenek, a Balaton természetes tó lebontódnak benne ezek az anyagok. Persze szerintem is gáz ezt csinálni, meg igénytelen dolog plusz ha minden strandozó ezt csinálná az már probléma lenne, de a kaki jelen van a vízben és kész. Ettől nem lesz undorítóbb belemenni. Akinek meg baja van a természetes vizekkel az menjen az uszodába meg medencébe klórban fürödni, érdekes módon több 1000 évig jó volt az embereknek, most meg mindenki palackozott vizet iszik és undorodik a Balaton vizétől. Aztán meg szedik az antibiotikumot halomra, mert a steril kis környezetük miatt nem elég edzett az immunrendszerük.
2011. febr. 26. 15:53
 12/38 anonim ***** válasza:
77%
Még jó hogy nem járok a balatonra se uszodába. Ettől azért nekem herótom van de nagyon.
2011. febr. 26. 16:10
 13/38 anonim ***** válasza:
62%
tudjátok, a Balaton vize olyan tiszta, hogy palackozni lehetne...
2011. febr. 26. 16:38
 14/38 anonim ***** válasza:
84%
Kamu gyanús, de lehet hogy az anonimitáson felbuzdult őszinte arccal állunk szembe. Egyszer én is kivertem nudista strandon, de csak 14 voltam, és túl jók voltak a nők.
2011. febr. 26. 16:53
 15/38 anonim ***** válasza:
51%
Én még azt nem, csak belepisiltem, már. F.
2011. febr. 26. 16:54
 16/38 JulesM111 ***** válasza:
82%

Most télen? Milyen fagyott szar jött ki belőled? :)

Meddig tartott a pici kukiba életet lehelni, hogy kicsaphasd, vagy esetleg a kijövő barna melege segített?

2011. febr. 26. 18:25
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez fake, de ha igaz, akkor nem vagy komplett.
2011. febr. 26. 18:47
 18/38 anonim válasza:
36%
Igaz vagy sem, ilyen helyzetben akkor is inkább előbb a csajoknál kellett volna próbálkozni...
2011. febr. 26. 21:43
 19/38 anonim ***** válasza:
53%
ez most egy kicsit meglepett:D:D
2011. febr. 26. 22:04
 20/38 anonim ***** válasza:
100%

engem elkapott a röhögőgörcs amikor ezt olvastam..xD

na meg persze az undor is...

2011. febr. 28. 21:41
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!