Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy sokkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sokkal több leszbikus nő van, mint meleg férfi? És mért utálják a melegeket, a leszbikusokat mért nem? (nem vagyok meleg)

Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 01:22
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
nincs olyan sok leszbikus nő,csak a divatleszbik szaporodtak el
2011. febr. 26. 01:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs több leszbikus nő, mint meleg férfi.A férfiak nagy része nem vállalja fel, hanem elnyomják magukban.A férfiak azért nem szeretik a melegeket, mert taszítónak találják a másik férfi testét ( ha testi kontaktusról van szó )ellenben a nők nem így vannak ezzel.Ez az én szubjektív véleményem:)
2011. febr. 26. 01:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
azért van így mert a férfitársadalom homofób, meg a nevelési szokások miatt.( a lányok megfoghatják egymás kezét,megpuszilhatják egymást,stb, a fiúk nem.) húsz-huszonöt éve azt a férfit aki illatszereket használt,simán leb*zizták.ja és a férfiaknak sokkal esztétikusabb két női test mint két férfiánusz.
2011. febr. 26. 03:53
 4/9 anonim ***** válasza:
34%

mert alapvetően hímsoviniszta a társadalmunk

b*zizni is pasik szoktak teli szájjal, nem a nők

2011. febr. 26. 06:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Fiú vagy igaz?
2011. febr. 26. 08:14
 6/9 A kérdező kommentje:

Igen,de ez mért lényeges?

Mint írtam nem vagyok meleg.

2011. febr. 26. 10:41
 7/9 anonim ***** válasza:
24%
nana, ezt nem tudhatod, a látens buzerancia ott lappang mindenkiben, úgyhogy vigyázz...
2011. febr. 27. 04:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pont, hogy több a meleg, mint a leszbikus. Csak a férfiak nem merik felvállalni, azért tűnhet kevesebbnek.
2011. márc. 7. 18:02
 9/9 anonim válasza:

én azért nem vagyok meleg mert van csajom -.-"

jah és egyébként mert a nők többen vannak

2013. jan. 30. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!