Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A haveromat szexuálisan zaklatja a mostohabátyja. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
A legjobb barátomon már régóta látom hogy valami kínozza, és végül elmondta hogy a mostohabátyja (az anyjának újra házasodott és hozzájuk költözött a pasi és a fia is) szexuálisan zaklatja és ő nem tud mit tenni, mert ha ellenkezik akkor meg is veri. Megígértette velem hogy nem mondom el senkinek, de mégis ezt hogyan tűrhetném? Kiskorunk óta jóbarátok vagyunk. Gondolom attól fél a legjobban hogyha kiderül, akkor őtis melegnek fogják titulálni, kifogják nevetni és nem szeretné az anyja házasságát sem tönkretenni. Segítsetek, mit csináljak!? 16F2011. febr. 25. 20:47
11/23 anonim válasza:
Ja, és másik válaszoló, szerintem azzal csak ellentétes dolgot váltana ki, ha ezt mondaná, nameg nem is nagyon hinné el.
Amúgy ha lehet kérdezni? Milyen körülmények közt zaklatja, és mikor? (Naponta, vagy amikor nincsenek otthon?)
12/23 anonim válasza:
szerintem valahogy probaljak kettok kozott elintezni... faluban tudom milyen a pletyka meg minden... meg lehet erteni... probaja meg kettok kozott vhogy elintezni ha nem megy akkor szoljon a 20 eves fiu apjanak... az megveri vagy valamit csinal vele hogy fejezze be ... biztos vagyok benne...
13/23 A kérdező kommentje:
Nincsenek egy szobában, de mivel a gép a haverom szobájában van, ezért a csávó mindig átmegy nála msn-ezgetni. És ki sem küldheti, mivel az internetet a srác fizetni, mert ő dolgozik. Hát nem tudom hogy csinálja a verést, lehet hogy úgy hogy direkt ne látszódjon, de én a barátomon sosem láttam verésnyomokat, még tesin sem, mikor öltözködünk.
2011. febr. 25. 21:19
14/23 anonim válasza:
akkor a gepet adja oda neki... nem hal bele.. miko a masik nincs otthon akkor atmegy msn-zni... ugy kellene csinalni h a masik be se tegye a labat a szobaba... es ugy esetleg meguszna..
15/23 anonim válasza:
Jaa, hogy te is fiú vagy... Azt hittem lány. Mindeg, akkor si marad a rendőrség. esetleg ketten megverhetnétek, de az visszájára fordulhat. Én de széjjelvernéma fejét ez alapján amit leírtál.
16/23 A kérdező kommentje:
21:14es semmi konkrétat nem tudok, mert nem részletezte. Még így is csodálkozom hogy egyáltalán elmondta a dolgot én próbáltam kérdezni de nem akart erről beszélni, csak azt hajtogatta hogy nehogy elmondjam valakinek, mert soha az életben nem áll velem szóba. Most is próbálom elérni msnen, telefonon, de nincs fent illetve nem kapcsolható.
2011. febr. 25. 21:23
17/23 anonim válasza:
haat... az biztos hogy ha elmondod a baratsagotoknak vege...
18/23 A kérdező kommentje:
Ma beszéltem vele és azt mondta hogy általában lefekvés után megy hozzá mindig, ha bezárja az ajtót addig zörgeti meg visszahívózik míg be nem engedi, és ez a zaklatás alatt érthetünk mindent :S
Azt találtam ki hogy egyenlőre nem szólok senkinek, viszont a nap minden percében a nyakán fogok lógni, suliban úgyis együtt vagyunk, délután meg vagy áthívom nálunk, vagy én megy hozzájuk, és talán még azt is megoldom hogy egymással aludhassunk. Csak a végén nehogy minket nézzenek bziknak xD
2011. febr. 26. 17:40
19/23 anonim válasza:
Én akkor sem engedném be, ha ordítozik az ajtó előtt, vagx fél óráig dörömböl.
20/23 A kérdező kommentje:
Én sem, de sajnos mi nem ő vagyunk!
2011. febr. 26. 18:15
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!