Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A haveromat szexuálisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A haveromat szexuálisan zaklatja a mostohabátyja. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
A legjobb barátomon már régóta látom hogy valami kínozza, és végül elmondta hogy a mostohabátyja (az anyjának újra házasodott és hozzájuk költözött a pasi és a fia is) szexuálisan zaklatja és ő nem tud mit tenni, mert ha ellenkezik akkor meg is veri. Megígértette velem hogy nem mondom el senkinek, de mégis ezt hogyan tűrhetném? Kiskorunk óta jóbarátok vagyunk. Gondolom attól fél a legjobban hogyha kiderül, akkor őtis melegnek fogják titulálni, kifogják nevetni és nem szeretné az anyja házasságát sem tönkretenni. Segítsetek, mit csináljak!? 16F
2011. febr. 25. 20:47
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
40%
hogy ertve zaklatja? seggbe b*ssza?
2011. febr. 25. 20:51
 2/23 A kérdező kommentje:
Nem részletezte. Megtudom érteni, én el sem mertem volna mondani még egy barátomnak sem, elég kínos beszélgetés volt így is, de nemtudom hogy pontosan mire kényszeríti, lehet hogy csak orál, lehet hogy seggbeb*szás, ahogy te mondtad, de remélem azért odáig nem fajultak a dolgok
2011. febr. 25. 20:55
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy rendőrsági ügy.

Börtönbe csukják, és ott bizony vele fogják mindezt csinálni. Mindössze egy feljelentés kell, aztán bizonyíték.

2011. febr. 25. 20:57
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
elso vagyok... bocsi a kifejezesekert... szerintem vedd ra a haverodat hogy menjen az anyjahoz s mondja el neki... vagy a regi apjahoz... esetleg a mostanihoz ha nagyon joban vannak.. de te ne mond el senkinek mert a baratsagotoknak vege lenne...
2011. febr. 25. 20:58
 5/23 anonim ***** válasza:

Jaja. És aztán be kell vonni a rendőrséget is. De szerintem a legjobb ha az igazi apjának mondja el, ha jóban vannak. Vagy ha nem, akkor az anyjának. Bár a legtöbb ilyen sztori abból áll, hogy nem hiszik el, veszekedések stb. Remélem ez csak a filmben van így.

Én nem tudom mit csinálnék, lehet belenyomnék egy kést a hasába. amúgy hány éves? Mert ha fiatal, akkor még sérülhet is. 2. voltam.

2011. febr. 25. 21:01
 6/23 A kérdező kommentje:
A haver nagyon keménynek mutatja magát, de valójában fél az emberek reakcióitól. Ha ilyen ügy kitudódna azzal eláshatná magát egy életre, főleg falun. És ez volt az első amit javasoltam neki, hogy én elmegyek vele a rendőrségre, és mellette vagyok, de hallani sem akar róla. Azt mondta inkább megöli magát. Tudom hogy a nyugalma fontosabb a szégyennél és a pletykáknál, de szinte semmi esély rá hogy feljelentést tegyen éppen ezért vagyok tanácstalan, és nem tudom mit tegyek
2011. febr. 25. 21:02
 7/23 A kérdező kommentje:
Utóbbi! Velem egykorú, 16 éves, a köcsög aki zaklatja az meg 20 vagy 21
2011. febr. 25. 21:05
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
probaja megfenyegetni... mondja azt hogy le van fenykepezve vagy filmezve hogy zaklatja... es ha attol nem ijed meg akkor minel kevesebbet legyen otthon s szereljen zarat az ajtojara... persze ha egy szobaban vannak akkor aludjon a nappaliban vagy valahol... elozo vagyok:P
2011. febr. 25. 21:11
 9/23 anonim ***** válasza:
77%
vagyis utolso elotti:P
2011. febr. 25. 21:12
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Az jó jel, akkor már büntethető. Hát itt pedig nem nagyon fogtok tudni mást tenni. 16 évesen meg szerintem még sérülhet lelkileg. Ha nem mentek be a rendőrségre, akkor nem tudtok mit tenni. Max elmondja apjának, de ha okos akkor ő is csak a rendőrségre megy. Hidd el, megéri, mert annak a szemétládának több évet adhatnak, ahol majd kiélheti ilyen szenvedélyét.(Ha az apja nem túl okos, akkor akár megveri a gyereket, de akkor meg őt büntetik.)

Amúgy van itt egy ötletem. Azt írtad, ha nem hagyja, megveri. egyszer hagynia kéne megveretnie magát, aztán a sebek használhatók közvetett bizonyítékként az ügyre. Jó nem vagyok ilyen profi ebben, de valami ilyesmi.

Na összegezve: Csak a rendőrség a jó megoldás. Felőlem akár meg is késelheti a csávót, de akkor ő megy börtönbe, és többen is ezt fogják vele csinálni. Amúgy annak a gyereknek igazán szívesen szíjjelverném a r*hadt pofáját.)

2011. febr. 25. 21:13
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!