Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Véletlenül láttátok vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véletlenül láttátok vagy hallottátok már a szüleiteket szexelni?

Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 18:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

2 perce kimentem a konyhába hogy igyak valamit.Amikor kiértem hallottam ahogy apám nyögdécselt,anyámat nem hallottam.Most hallottam őket először.Durva volt :)

13/L

2011. febr. 25. 22:41
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Szóismétlésekért bocs,de így jött ki:D
2011. febr. 25. 22:41
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
8 vagy 9 éves lehettem mikor láttam hogy anyám szopja apám f***át elégé durva volt nem fog kimenni a fejemből soha mintha beleégették volna az elmémbe nagyon durva volt
2011. febr. 25. 23:36
 14/21 anonim ***** válasza:
69%

Aki azt írja,hogy szörnyű az nézzen jól magába! ez egy tök természetes dolog és ahol ez nem működik ott előbb utóbb jön a válás!Az is kihívás számukra,hogy úgy csinálják,hogy "a gyerek meg ne hallja", holott úgy az igazán jó, ha az ember nem feszeng közben. 22L

Egyébként nem.ÉS már láttam is jobb házasságot...

2011. márc. 1. 12:38
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
5.1-be szokott szólni a dolog:)egy kis ágynyikorgással egybekötve:)hangosítok a tv-n és nincs gond:)
2011. márc. 1. 12:42
 16/21 anonim ***** válasza:
66%
Egy 8-9 éves gyereknek ez tényleg szörnyű, ijesztő lehet. A nyögések, a "kínlódás", hiszen nem érti meg, hogy jó.
2011. márc. 1. 13:20
 17/21 anonim ***** válasza:

igen termeszetes, az h csinaljak igen, de h gyerek latja vagy hallja az nem...

Az meg h te siman vegignezned ahogy anyad partiba nyomjak csak szerinted oke!

2011. márc. 1. 13:22
 18/21 anonim ***** válasza:
szeremcsere nem,nem is szeretnem :D
2011. márc. 1. 15:13
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Csak hallottam, az is épp elég gáz volt -.-" Úristen mi lett volna ha még látom is brr...

Volt ott minden, nyögés, ágynyikorgás, cummogás...szóval katasztrófa:S:D:S

20/L

2011. márc. 1. 15:44
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Láttam és hallottam is őket. Egyszer bezárkóztak a fürdőbe, és hallom a hangokat.. nem tudtam eldönteni hogy mit csinálhattak, kicsi voltam még. Így hát megkérdeztem.. Erre válaszol valamelyik: Úszni tanítjuk egymást, és a víz alatt voltunk.. ezért kapkodjuk a levegőt.. Mondom jóvan:D
2011. márc. 1. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!