Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kíváncsi vagyok, nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kíváncsi vagyok, nektek milyen? Úgy értem, mit élveztek a legjobban a szexben, hogy viselkedik veletek a párotok?

Figyelt kérdés
Aki nem bánja írhat nemet és kort... köszi
2009. febr. 15. 21:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
egy szenvedélyes szexnél jobb nincs...de a másik véglet, a gyengéd, érzéki is nagyon-nagyon jó. :) persze ha van olyan, akivel.
2009. febr. 16. 00:04
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Én azt szeretem legjobban, amikor nem is annyira magára az aktusra koncentrálunk, hanem egymásra, nem feltétlenül csak "közösüléssel" érjük el a célt, hanem szenvedélyesen hemperegve vegyítve az orált, a simogatást, a szeretkezést, mindent. Így órákig is tudjuk húzni, és egyszerűen feledhetetlen. :)
2009. febr. 16. 07:49
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Amikor hallom a nyöszörgését,

amikor már annyira kivagyunk,hogy nem is számít,hogy az Ő nyaklánca vagy az én hajam van a szánkban,

amikor érzem,hogy Neki mennyire jó,de beledöglik abba,hogy nekem is a legjobbat adja,

hogy szeretkezés után nem enged el,hanem szorít magához,

amikor elmondja,hogy mennyire szereti velem csinálni és én is őszintén beszélhetek,

imádom,ha kéri és elmondja mit csináljak,hogy jó Neki

2009. febr. 16. 08:27
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó 24 L
2009. febr. 16. 08:27
 15/19 anonim ***** válasza:
26%

Sziasztok!Mi egy házaspár vagyunk!A szexben ezt szeretjük legjobban:

H (nő):Az izgat legjobban, mikor a Férjem hirtelen elkap,és keményen beveri hátulrl,utána beteszi a számba...de ez is hangulat kérdése!Valamikor az,amikor én csinálok vele amit akarok,és neki tűrnie kell...de nem jellemző ránk a kényes,finnyás szex(már bocs a nyers kifejezésekért,de ezt nem lehet máshogy megfogalmazni)

L (férj:Engem az,amikr a Feleségem elkezd cskolni,nem nyúlhatok Hozzá,és orákig orálisan kényeztet,és ez a játék egyre jobban kezd elvadulni,kitör belőle az elmebeteg kúrva,köpködi a **szomat,gondol egyet,hirtelen beleül a seggével,és elkezdi**szni magát

2009. febr. 16. 16:29
 16/19 A kérdező kommentje:

ááá....az én kedvencem amikor érezteti velem hogy mennyire szeret és kíván, amikor még az előjáték közben a fülembe súgja h: Akarlak!, amikor végigsimítja a testem

amikor hallom minden apró nyögését, ér érzem hogy jó neki, ahogyan odafigyel rám, ahogyan megadom neki amit szeretne....ááá leírhatatlan

2009. febr. 16. 17:26
 17/19 anonim ***** válasza:
36%
a szex számomra a legfeleslegessebb dolog a világon !!! Nem szeretem !! semmit benne
2009. febr. 16. 22:03
 18/19 A kérdező kommentje:

Akkor minek írtál ide....aztkérdeztem mit szeretsz benne...nem azth mit nem....szövegértés..bocs....

ha utlád akk nyomj magadba egy dugóz, vagy vágd le a farkad...a te bajod :D

2009. febr. 17. 15:56
 19/19 anonim ***** válasza:
A szexben minden jó... legalábbis amit eddig kipróbáltam az mind tetszett. A legjobb az egészben akkor is az, ha látod és érzed, hogy a másiknak jó. És még ennél is még jobb, ha azzal csinálhatod akibe szerelmes vagy, akinek örömet akarsz okozni, és sikerül is. F/18
2009. febr. 17. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!