Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsi vagyok, nektek milyen? Úgy értem, mit élveztek a legjobban a szexben, hogy viselkedik veletek a párotok?
Amikor hallom a nyöszörgését,
amikor már annyira kivagyunk,hogy nem is számít,hogy az Ő nyaklánca vagy az én hajam van a szánkban,
amikor érzem,hogy Neki mennyire jó,de beledöglik abba,hogy nekem is a legjobbat adja,
hogy szeretkezés után nem enged el,hanem szorít magához,
amikor elmondja,hogy mennyire szereti velem csinálni és én is őszintén beszélhetek,
imádom,ha kéri és elmondja mit csináljak,hogy jó Neki
Sziasztok!Mi egy házaspár vagyunk!A szexben ezt szeretjük legjobban:
H (nő):Az izgat legjobban, mikor a Férjem hirtelen elkap,és keményen beveri hátulrl,utána beteszi a számba...de ez is hangulat kérdése!Valamikor az,amikor én csinálok vele amit akarok,és neki tűrnie kell...de nem jellemző ránk a kényes,finnyás szex(már bocs a nyers kifejezésekért,de ezt nem lehet máshogy megfogalmazni)
L (férj:Engem az,amikr a Feleségem elkezd cskolni,nem nyúlhatok Hozzá,és orákig orálisan kényeztet,és ez a játék egyre jobban kezd elvadulni,kitör belőle az elmebeteg kúrva,köpködi a **szomat,gondol egyet,hirtelen beleül a seggével,és elkezdi**szni magát
ááá....az én kedvencem amikor érezteti velem hogy mennyire szeret és kíván, amikor még az előjáték közben a fülembe súgja h: Akarlak!, amikor végigsimítja a testem
amikor hallom minden apró nyögését, ér érzem hogy jó neki, ahogyan odafigyel rám, ahogyan megadom neki amit szeretne....ááá leírhatatlan
Akkor minek írtál ide....aztkérdeztem mit szeretsz benne...nem azth mit nem....szövegértés..bocs....
ha utlád akk nyomj magadba egy dugóz, vagy vágd le a farkad...a te bajod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!