Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kíváncsi vagyok, nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kíváncsi vagyok, nektek milyen? Úgy értem, mit élveztek a legjobban a szexben, hogy viselkedik veletek a párotok?

Figyelt kérdés
Aki nem bánja írhat nemet és kort... köszi
2009. febr. 15. 21:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Leirhattatlan h milyen jo:D:D:D...ezt csak az tudja aki mar probalta
2009. febr. 15. 21:38
 2/19 A kérdező kommentje:
én is próbáltam szó se róla, nincs is semmi baj, sőt, csak kíváncsi vagyok :D
2009. febr. 15. 21:41
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Erre a kérdésre nehéz jó választ adni, tényleg mindent szeretek benne. Az érintéseket, az ízeket, az illatokat, a másik testének a közelségét, az izgalmat, a bizsergést, az orgazmust, utána az összebújást, meghitt beszélgetéseket, mindent ami a szeretkezéssel kapcsolatos. A párom nagyon gyengéd, figyelmes és nyitott, mindig kiváncsi a vágyaimra, szeret sok mindent kipróbálni és sosem válnak unalmassá az együttlétek.:)

23/L

2009. febr. 15. 21:44
 4/19 anonim válasza:
100%
F/28 És szerintem az egészben az a legjobb, amikor látod, hogy a másiknak éppen a legjobb :)
2009. febr. 15. 21:46
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen minden jó benne, de nekem ami a legeslegjobb, illetve legizgatóbb, az talán az, amikor a barátom fölémhajol/rámhajol, akkor végigsimítani a hátát, mindenét és látni, ahogy megfeszül a teste... Ahhh. :)
2009. febr. 15. 21:56
 6/19 anonim ***** válasza:
89%
Előző válaszoló vagyok --> 18/L
2009. febr. 15. 21:56
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Én a szenvedélyt imádom. Maga az érzés.. ami magával ragad, ami akkor az igazi, mikor már azt sem tudod hol vagy. Mikor már nem az orgazmust hajkurászod, hanem teljesen átéled. Szerintem ez lehet a tökéletes. Legalábbis, számomra. :) Nekem még olyan nem volt, hogy minden meglett volna ezek közül. :) De majd egyszer.

17/l voltam.

2009. febr. 15. 22:00
 8/19 anonim ***** válasza:
97%

A legjobban azt szeretem látni, hogy a párom mennyire élvezi. Az pótolhatatlan élmény (:

16/l

2009. febr. 15. 22:16
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb az, hogy érzem, hogy a meztelen testünk egymáshoz simul, és a selymes bőrünk simogatja egymást.. Még most is borsódzik a hátam :)

Minden ölelésben, csókban benne van az a szenvedély, és szerelem, ami már kezdetek óta jellemez minket.

Nade a legjobb tényleg az, amikor érzem, hogy a barátomat még boldogabbá teszem, és a végén mindig nevetőroham jön rá, azt mondja a boldogságtól:P

21 lány

2009. febr. 15. 22:37
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Az előjátéknál, amikor a nyakam csókolgatja, végigsimít a testemen. Amikor látom, hogy mennyire élvezi, amit csinálok.

23 éves kezdő lány :)

2009. febr. 15. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!