Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsi vagyok, nektek milyen? Úgy értem, mit élveztek a legjobban a szexben, hogy viselkedik veletek a párotok?
Erre a kérdésre nehéz jó választ adni, tényleg mindent szeretek benne. Az érintéseket, az ízeket, az illatokat, a másik testének a közelségét, az izgalmat, a bizsergést, az orgazmust, utána az összebújást, meghitt beszélgetéseket, mindent ami a szeretkezéssel kapcsolatos. A párom nagyon gyengéd, figyelmes és nyitott, mindig kiváncsi a vágyaimra, szeret sok mindent kipróbálni és sosem válnak unalmassá az együttlétek.:)
23/L
Én a szenvedélyt imádom. Maga az érzés.. ami magával ragad, ami akkor az igazi, mikor már azt sem tudod hol vagy. Mikor már nem az orgazmust hajkurászod, hanem teljesen átéled. Szerintem ez lehet a tökéletes. Legalábbis, számomra. :) Nekem még olyan nem volt, hogy minden meglett volna ezek közül. :) De majd egyszer.
17/l voltam.
A legjobban azt szeretem látni, hogy a párom mennyire élvezi. Az pótolhatatlan élmény (:
16/l
A legjobb az, hogy érzem, hogy a meztelen testünk egymáshoz simul, és a selymes bőrünk simogatja egymást.. Még most is borsódzik a hátam :)
Minden ölelésben, csókban benne van az a szenvedély, és szerelem, ami már kezdetek óta jellemez minket.
Nade a legjobb tényleg az, amikor érzem, hogy a barátomat még boldogabbá teszem, és a végén mindig nevetőroham jön rá, azt mondja a boldogságtól:P
21 lány
Az előjátéknál, amikor a nyakam csókolgatja, végigsimít a testemen. Amikor látom, hogy mennyire élvezi, amit csinálok.
23 éves kezdő lány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!