Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mondjuk úgy, hogy elcsábított....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondjuk úgy, hogy elcsábított. Belemenjek a játékába?

Figyelt kérdés

Egy 21 éves kisvárosi srác vagyok, laza, nyitott mindenre. Pár napja egy lány bejelölt egy népszerű randioldalon, aki nagyon feldobta a hangulatom, majd visszajelöltem. Felpontoztam, küldtem neki ilyen alternatív bókokat, ajándékot. Majd rövidesen kaptam egy emailt tőle, hogy vegyem fel msnre, mert szimpatikusnak tart. Naná, hogy felveszem, mindössze 1 barátnőm volt, akkor is csak 19 voltam. A lányról annyit, hogy 22 éves, így fél évvel idősebb nálam, és elég jól a tudtomra adta, hogy lételeme az egészséges nemi élet. Elmondta, hogy ha jól viselkedek és nem csapom be a beszélgetés alatt, akkor van esélyem :) Úgy döntöttem, hogy végig őszinte leszek, és felteszek mindent egy lapra. Kíváncsi volt az előző kapcsolataimra, mondtam hogy csak 1 lánnyal voltam eddig, kalandjaim nem voltak, és hogy tapasztalatlan vagyok. Aztán ő is beszámolt a sajátjairól. Persze közben ismerkedtünk is, beszélgettünk más dolgokról is.

Nyílt lapokkal játszottam, biztos voltam benne, hogy nem akar tőlem semmit, de egyenesen kihívásnak fogta fel az egész beszámolóm, és eléggé beindult arra, hogy tanitgatni akar, és hogy milyen "cuki" dolog volt, hogy elmondtam az igazat. Ezután ha már úgyis nyílt lapokkal játszunk, megkérdeztem, hogy mi van, ha a randit elszúrom, vagy bénázok? :$ És azt mondta, hogy majd ad előtte egy puszit hogy ne izguljak nagyon :) Majd aranyosan leírtam, hogy még kicsit félek, és erre azt válaszolta, hogyha megint azt írom hogy félek, akkor már tényleg lesz mitől félnem :D - és hogy nem harap, nyugi :)

Mondtam, hogy könnyű azt mondani, amikor a lány dönt, és bármikor elmehet a randiról egy "nem"-el. Erre azt mondta, hogy ez aranyos volt, és hogy minden lámpa zöld lesz :)

Ha belemegyek a játékba, és a randin megnyerő vagyok, még akkor is van bennem félelem, hogy nagyon kezdőnek tart az ágyban. Úgy döntöttem, hogy kockáztatok. De attól még félek, mert van tétje a randinak :$

2011. febr. 25. 12:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Ha van eszed, nem akarsz tőle többet...túl könnyen adja magát, majd rájössz egy ilyen típusú lánnyal mennyi macera van
2011. febr. 25. 19:07
 12/23 A kérdező kommentje:

Sziasztok :)

Még mindig fűzöm a lányt, mert érdekel, de most nem emiatt írok.

Tegnap mentem haza a fősuliról a vasútállomásig a helyi buszjárattal (10 perc) és egy csaj rám mosolygott a buszmegállóban, én meg szimplán elkezdtem dumálni vele. Lényegében csinos csaj, annyi mint én és utolsó éves felsőfokú szakképzése van a városban, ám meg 8 km-re lakik a szomszéd faluban. 2 megállóval szállt le hamarabb mint én, és még akkor is mosolygott. Én meg elképzeltem magamban, hogy ha gyakorlatilag az eddiginek is meg neki is tetszek, kivel járnék jobban: a válasz az elsővel, mert a mostaniról szinte semmit nem tudok, se a nevét, se azt, hogy fél év után hova megy tanulni, se azt hogy van e valakije, de még a heti beosztását se, hogy milyen napokon jár be a szakképzésre. Ellenben az előző még azt is a tudtomra adta, hogy nagyon szívesen "tanítgatna", az meg akivel taliztam, lehet hogy hosszú fél év után feküdne le velem, amiben nincs semmi kivetnivaló, mert mindenki akkor teszi meg amikor úgy érzi. Ha meg már e 2 szép lány közt kellene választanom, akkor már inkább a bevállalósabb, mert nála még azt is tudom, hogy a következő 2 évben is ugyanazt a sulit fogja végezni (elsős), én meg pont előtte adtam be a papírt ugyanoda új 3 éves szakra :D

2011. febr. 26. 13:11
 13/23 A kérdező kommentje:

Előrehozta a randit 1 héttel, vagyis jövő hét szombaton bizonyíthatok :P

Csajoook!! Hellpppppp! :D

2011. febr. 27. 12:05
 14/23 anonim ***** válasza:
Hűűűha:D Nem kell ide segítség, véredben kell lennie! :DD
2011. febr. 27. 13:31
 15/23 A kérdező kommentje:

Ez a lány minden téren tökéletes a számomra.

7 napom van arra, hogy növeljem az esélyeimet.

Tegnap este feliratkoztam egy hírlevélre, melyben elég jó megszólítási tippek vannak férfiaknak, valamint youtube-on van egy 6 részes sorozat fent, ahol egy faszi elmagyarázza és imitálja, hogyan, milyen messziről, milyen testtartással, milyen stílusban, milyen hangerővel, hangszínnel, hangnemben, és beszédgyorsasággal; valamint milyen gesztikulálásokkal lehet nyerő egy pasi a kiszemelt lánynál. Plusz ezzel párosul, hogy a lánykának írtam már 2 verset, mind a kettő nagyon bejött neki. :D

Mindent feltettem egy lapra. Nem akarok veszíteni, nem tudok veszíteni, és nem fogok veszíteni!!!

2011. febr. 27. 14:53
 16/23 A kérdező kommentje:

Tegnap beszélgettünk msnen, és kicsit összekaptunk, mert több képet szeretett volna rólam látni, nekem viszont rossz tapasztalataim vannak a képküldözgetésről. Mindig az van, hogy küldök 2-3-at, és utána rögtön elmegy a kedve a csajnak mindentől. Némelyik köcsög módon még ki is lép.

Aztán valahogy találtam pár képet, volt köztük régebbi is, na de mikor elküldtem őket, besokaltam, hogy itt 4-5 képről fogja eldönteni mi van :S amikor nekem ő annyira tetszik. Alig tudott megnyugtatni, hogy nincs semmi gond, mert ezek nem befolyásoltak semmit, csak látni szeretett volna. Mindenesetre eléggé megijedt attól, hogy berezeltem, és ezt tetőzte, hogy valahogy közben kihúztam belőle, hogy nem egészen vagyok az esete, de itt már komolyan elkezdett ő is attól tartani, hogy a képek erőltetésével elvette a kedvem az egésztől. Majd bevallotta, hogy szerelmes belém és fél hogy nem olyan leszek amilyennek elképzelt. Annyiban maradtunk, hogy alszok rá egyet, (ez már megtörtént) és eldöntöm, hogy mi legyen. Írtam neki facebookon egy hosszú bocsánatkérő levelet, remélem nem túl későn. Mondjuk azt mondta, hogy mindenre igent mond csak ne legyek letört.

Ez a besokalás nálam azért van, mert rohadtul elegem van, hogy minden lány azt hiszi hogy 2 képből meg lehet mondani egy randi, egy kapcsi kimenetelét.

2011. márc. 1. 14:32
 17/23 anonim válasza:

Szia!

Szerintem eltúlzod a dolgokat... Nem kéne ennyire izgulnod. Majd ha találkoztok és akkor is szimpatikusnak tartod, akkor aggódhatsz, hogy vajon ő mit gondol rólad. Ha a csaj normális és tényleg akar veled találkozni, akkor nem 1-2 (esetleg nem túl jól sikerült) kép alapján fog dönteni rólad. Ha a képeid döntenek, akkor meg szard le.

21/L

2011. márc. 1. 14:47
 18/23 anonim válasza:
Szia annyit szeretnék hozzáfűzni hogy telejsen felesleges videókat nézned meg hasonlókat...saját magadat add neki ne próbálj más lenni mert akkor máshogy fog megismerni mint valójában vagy...és különben is akkor csak azokon a dolgokon fog járni az eszed amivel próbálsz majd "jónak" beállni és azmiatt fogod az egészet elrontani...előre nemjó tervezni légy spontán és a legfontossab hogy kezdeményező:)nem szeretik a lányok a nyámnyila fiúkat;)
2011. márc. 1. 15:14
 19/23 anonim ***** válasza:

áá túl reagálod.:)

jó lesz minden, nyugi.

2011. márc. 1. 16:18
 20/23 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Elmegyek a randira és pont. Ha meg ennyi volt, akkor ennyi volt.
2011. márc. 1. 20:46
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!