Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A magas férfi akkor is vonzó,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magas férfi akkor is vonzó, ha sovány?

Figyelt kérdés
2011. febr. 24. 20:28
 1/10 anonim ***** válasza:
a sovány sosem vonzó, max a vékony
2011. febr. 24. 20:30
 2/10 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen sovány.

Ha picit mozog és látszik rajta hogy sportol, nem kell izmosnak leni, akkor szerintem semmi baj. De én rosszul leszek, ha olyan srácra nézek rá aki magas vékony és tiszta görbe a háta mert életében nem sportolt. Más meg szenved, hogy vékony legyen ezeknek megadatik, azt nem is kezdenek vele semmit.

2011. febr. 24. 20:31
 3/10 A kérdező kommentje:
Izom van rajtam, de mivel 1 deka zsír nem jön rám, továbbra is soványnak tűnök.
2011. febr. 24. 20:51
 4/10 anonim ***** válasza:
Akkor sztem nincs vele baj.
2011. febr. 24. 20:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább álld az eget én olykor képes vagyok 1 hét alatt 2-3 kilót hízni és zsírban, nem ám, a víz jön vissza vagy a bélbaktériumok szaporodnak újra fel, francokat zsírban?!?!?! Amit 1-2 hét alatt tudok csak leadni ha figyelek a mozgásra és a kajára.
2011. febr. 24. 21:00
 6/10 anonim ***** válasza:
nekem tetszenek a vékonyak:)
2011. febr. 24. 21:07
 7/10 anonim válasza:

volt már pár pasim... és az összes vékony volt. akivel már egy ideje vagyok, hozzá teszem szerelem a dolog :), ő kb ugyan ez, magas és soványka, de én annyira imádom a vékony lábait, olyan jól áll rajta a nadrág, meg a vékonka derekát fogdosom :D

jah és még hozzá teszem, h nem jönnek be az izmosak, meg a hájasak se. ne aggódj :)

2011. febr. 24. 21:54
 8/10 anonim ***** válasza:
10%

Sem a sovány, sem a vékony nem tetszik. Egy férfi legyen masszív, izmos, ne fújja el a déli szél. :D

18/l

2011. febr. 24. 22:46
 9/10 anonim ***** válasza:
57%
Egy nőnek meg legyenek nagy mellei, ne legyenek olyanok, mint egy deszka.
2011. febr. 25. 05:33
 10/10 anonim válasza:
Nem akarlak eltántorítani :D DE---> nem igazán. Egy pasi legyen ( legalábbis számomra) : izmos, kocka has, ne tól magas, :)
2011. márc. 1. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!