Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok! Számít punci...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Számít punci kinézete, hogy babapunci vagy saláta?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek, én műtéten gondolkodok.

Nem ez alapján szeretnék dönteni, de érdekelnének a vélemények.

Kulturáltan légyszíves!

2011. febr. 24. 19:56
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
96%
szerintem meg szexi és izgató, :-) nekem meg pont a babapunci nem jön be, nagyon nem.
2012. szept. 8. 11:44
 42/43 Jancsi911 válasza:
96%
ez olyan mint a csajoknál a farok mérete, számít de nem mérvadó, természetessen az átlag normális pasikról és csajokra gondolok. Én imádok nyalni, ezét a salátást, esetleg a burgert szeretem, a babapuncit nem annyira, de ha egy csaj tetszik, ugyanúy nem számít mint a melméret. Amelyik pasinak a punci formája számít, azzal nem érdemes foglalkozni. ismerk olyan pasit akinek számít, e amúgy is alkalmatlan a párkapcsolatra, nyalni se szeret. Az előző csajommal hét évet voltam eggyütt, imádtam a salis nuniját
2012. okt. 21. 22:18
 43/43 anonim ***** válasza:

Nekem nem kéne saláta puncis lány

Szerintem undorító és ocsmány

2019. szept. 2. 00:54
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!