Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Számít punci kinézete, hogy babapunci vagy saláta?
Mi a véleményetek, én műtéten gondolkodok.
Nem ez alapján szeretnék dönteni, de érdekelnének a vélemények.
Kulturáltan légyszíves!
Mutétet hanyagolnám.
Saláta... egyáltalán nem azt jelenti, hogy szét van b*va. Találkoztam már 16éves szuz csajjal akinek "salátás" volt és 30 éves, saját gyerekét nevelo novel akinek meg "babapuncija" volt.
Szerintem szebb ha nem saláta, de sokkal fontosabb az illat. mindaddig amíg ápolt vagy, jó az illata a puncidnak, addig mi srácok nem fogunk panaszkodni. No para ;)
22/F
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:01
Nekem sem életveszélyes, picit lóg ki, inkább vastagabb, tipikus "fújjolt" fodros bodros, inkább husis, ja és barna.
A szín nem érdekel(ne), és panasz sem volt úgy ámblokk az egészre(volt akinek kifejezetten tetszett, a többit meg vagy nem érdekelte, vagy nem akart szólni-ez mondjuk oda vissza, mert bárkin lehet találni bármit) csak mint ahogy írják, szebb a baba, ha nem ilyen hogy is mondjam, dús egy punci.:D
Szóval, sajnos gondolkodom a műtéten, ámbár félek megbánnám. Most is inkább max fehérneműnél, vagy fürdprucinál tűnik nekem ott domborúbbnak, ez az ami zavar, az, hogy ki mit szól hozzá, az most kezd egyre jobban érdekelni. Pedig ez butaság. Meglátjuk..
Köszi a válaszokat!
Hát figyelj én erre azt szoktam mondani, hogy erősen intelligencia-függő vagy hogy is fogalmazzak, hogy valaki fújjol-e a "saláta" puncira. Ha az illető ennyit nem tud biológiából, hogy az nem a szétbäszottságtól függ, hanem genetikától, akkor lehet jobb is, ha nem őt választom magam mellé párnak...
21/L
Nem biztos,hogy az első kommentelő arra gondolt,hogy szerinte minden saláta punci szét van kúrva...
szerintem arra gondolhatott,hogy abban az esetben nem tetszik neki a saláta punci,ha azért olyan,mert már sokan használták...ha nem azért olyan,akkor nincs vele baj...
De elég hülye kifejezés,hogy saláta punci:D
Szerintem az első válaszoló még nem elég régóta gyakorikérdésezik, én sem ismertem ezt a szót kb 1 hónappal ezelőttig, szerintem ő csak próbálta megfejteni, mit jelenthet... :D
19/N
tegnapelőtt 15:34
Namostmár komolyan!... Priviben sem mutatoda meg? Lehet hogy csak te látod rosszul és valójában semmi szükség a műtétre! A véleményemmel szivesen segítenék. Van elég puncis kép a neten, úgyhogy van összehasonlítási alapom. Szivesen megnézném mi a bajod vele.
Szia kedves kérdező!!!
ha téged érdekel ez a téma és szeretnél róla beszélni,írj nekem privit!!!
nekem nagyon bejön a salátapunci!!!
ha benne vagy kényeztetnélek is!!!főleg orálisan
üdv
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!