Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van még itt olyan nő, akit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még itt olyan nő, akit felizgat, ha uralkodnak felette, ha szolgálhat valakit?

Figyelt kérdés
Engem rettentően felizgat, de nem tudom hol találhatnék ilyen partnert, akiben kellően megbíznék. A 24/7 életforma is érdekel, és az is, ha csak a szex ilyen. Van itt még ilyen ember? Esetleg domináns férfi? Mit gondoltok az ilyen nőkről/férfiakról? Történetek esetleg?:)
2011. febr. 24. 16:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha valaki szolga akar lenni, nálam lehet jelentkezni, ha fizetést mer kérni az illető, majd jól megleckéztetem;)
2011. febr. 24. 16:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Mi az a 24/7 életforma?
2011. febr. 24. 16:53
 3/9 A kérdező kommentje:
Az az, amikor gyakorlatilag állandóan ki vagy szolgáltatva a férfi igényeinek, nem csak alkalmanként
2011. febr. 24. 17:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Én igazi dom vagyok, küldj levelet, megbeszéljük merre lakunk.
2011. febr. 24. 17:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok. És találtam magam mellé embert. :D *_*
2011. febr. 24. 17:18
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Te valami igazi bolond lehetsz, aki nem csak tetteti. :)
2011. febr. 24. 17:20
 7/9 anonim ***** válasza:

SMPixin sok hozzád hasonló van. Ha tudod mi az a 24/7, akkor bizonyára ismered is az oldalt.

...És az egy társkereső - a gyakorikérdésekkel ellentétben.

Helmet: Az ehhez hasonlóan hasznos válaszok begépelése után az elküldés helyett légy szíves az x-re kattins jobb felül.

Így neked is jó - mert elkönyvelheted, hogy most aztán jól megmondtad (volna) - és nekünk is, mert nem szemeteled tele a témákat.

Köszönöm

2011. febr. 24. 17:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Az előző hozzászólásom nem kötekedés, szóval senki ne rántson kardot.:)
2011. febr. 24. 17:52
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem ismertem azt a weboldalt és nem párt keresek, netes párkeresőt meg pláne nem szeretnék kipróbálni, csak érdekelt, hogy az esetleges sub beállítású nők hogyan találtak a párjukra (vagy vice versa), dehát rossz helyen keresgéltem
2011. febr. 24. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!