Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta van az, és miért, hogy a nők dominálnak, uralkodnak a férfiak felett párkeresés terén?
Nem értelek...
Én nő vagyok, de ha tetszik nekem egy pasi, de ő ezt nem viszonozza, akkor nem járunk. Mert ő nem akarja...
Akkor most mi van?
Kérem szépen azért, mert ez az egyetlen tér ahol a nők dominálnak, és nem a férfiak.
Ami nem is volna baj, ha ezzel pár nő vissza nem élne.
De gondolom, ha nő lennél, te sem jönnél össze egy unalmas, egyhangú, alakkal.
Nem kell megsértődni, ha magadra vetted, ez így van kérem szépen.
A fiú választ a nő dönt.
Te mint férfi választod, hogy ez a nőt szeretnéd magadnak, és a nő majd eldönti, hogy megfelelő vagy-e számára.
Mi ebben olyan nehéz, felfogni?
Az állatvilágban is így van, a hímek harcolnak a nőstények kegyeiért.
Annyi előnyünk van, hogy az ember megengedheti magának a büszkeséget, és ha a nő tesztelget, páros lábbal rúghatjuk ki.
Hát, valahogy nem tudom elképzelni ezt a dolgot...
Nő: Veled akarok járni, mert tetszel.
Pasi: Hát, ugyan te ronda vagy, de na jó, te vagy a főnök...
Komolyan nem értem a kérdést. Aki nem akar kiszolgáltatva lenni, az nem lesz kiszolgáltatva. És sok nő szereti még, ha meghódítják, nem ő választ, hanem őt választják...
Az állatvilágban is a nőstény dönti el, hogy melyik hím a számára tökéletes. Gondolj bele, hogyha a férfiak döntenének minden nő sorsáról, akkor valószínű, hogy egyetlen szűz lány se mászkálna az utcán, sőt, minegyik prostituált lenne.
Ez akkor lenne, ha a nők nem mondanának nemet a férfiaknak. Egyszerűen káosz lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!