Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kívánom már, mit tehetek?
Mostanában nem kívánom már úgy barátnőmet, mint régen. Olyan, mintha "kialudt volna a tűz". Az iránta érzett szerelmem nem változott, nem akarom, hogy vége legyen. De egyszerűen a teste nem tud újat nyújtani. Szeretek vele lenni, de a szexet már abszolút nem kívánom. Van valami ötletetek, hogy ezen hogyan lehet segíteni?
22/F
Ha azzal nem sikerül feldobni a szexet, hogy kitaláltok játékokat, újabb pózokat, akkor a legjobb ha mással próbálkozol.
bocs hogy ezt mondom de orulok hogy masoknak is van ilyen problemaja , talan kozos erovel tobbre visszuk. en szeretnek ezen valtoztatni...2eve vagyunk egyutt a baratmmal, es egy jo ideje alig sexelunk...pedig idonk van ra, szoval csak kifogas, de nagyon rosszul esik. annyira bant mar hogy el sem tudom mondani. probaltuk megbeszelni es idot kert, azt is mondta hogy szerinte en nem kezdemenyezek.(valszeg ebbe nem szamit bele a reggeli oralis kenyeztetes sem)
csakhogy a kerdsre is valaszoljak... en is ugy erzem hogy a testemmel van baja, marmint megunta a latvanyt.ezert akarok egy ket sexi fehernemut...(nem nagyon hordok szoval biztos meglepo lesz) szerintem te is vehetnel a baratnodnek. gondoltam arra is hogy kulon agyban kene aludnunk egy ket hetig...hatha atjon egyk ejjel.
nagyon el vagyok keseredve .... 24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!