Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem tudom, mit tegyek? :$

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, mit tegyek? :$

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. van egy 32éves férfi, akivel már másfél éve úgymond húzzuk egymás agyát. ő kijelentette, hogy csak szexet akar, de még is úgy viselkedik, mintha mást is akarna (féltékeny, szinte megbeszélünk mindent, érdekli mi van velem). nem azért keres, mert nincs más, sok nő odavan érte, és nincs vele semmi gáz...egyre közelebb kerülünk egymáshoz. nem tudom, mit tegyek...nem akarok beleszeretni, mert tudom, hogy rossz lenne nekem, de elfelejteni se tudom, mert amikor eldöntöm, hogy nem keresem, akkor mindig csinál valami olyat, hogy beszéljünk. és ráadásul nap mint nap összefutunk, nem is tudnám elkerülni...nem értem, hogy miért akar még mindig, mert ha csak szexet akar, ott lenne más is és nem is vagyok olyan hű de jó csaj...
2011. febr. 22. 21:46
 1/10 anonim ***** válasza:

Azt akarja hogy szeress belé, úgy könnyebben megkaphat + korkülönbség miatt 90% h csak ki akar használni.

Olcsón beszerezhető friss husi, ennyire vagy hitelesítve nála..

2011. febr. 22. 21:50
 2/10 anonim ***** válasza:
Azért nem száll le rólad, mert még "nem végzett veled".. Ne légy naiv, pláne, ha már el is mondta, mit akar... Hagyd a francba, küldd el és kész...
2011. febr. 22. 21:50
 3/10 anonim ***** válasza:

az, hogy állításod szerint nem vagy olyan hű de jó csaj, nem jelenti azt, hogy nem csak szexet akar. valószínűleg nem csekély mértékben sérti a férfiúi mivoltát, hogy képtelen megdönteni. nem mondom, hogy nem lehet szó érzelmekről két ilyen korú ember közt, de az a valószínűtlenebb. egy 34 éves férfi általában teljesen másra vágyik, mint amit egy 18 éves lány megadhat neki. kivéve a szexet.

ahogy vázoltad, szerintem sajnos inkább a csak szex elmélet valószínűsíthető.

üdv

22/L

2011. febr. 22. 21:51
 4/10 anonim ***** válasza:

csajok nagyrésze azt gondolja magáról h "nem is vagyok egy hű de jó csaj" de pedig többségük az, hidd el :)

kb olyan 50% arányt adnék azoknak a korombeli lányoknak akik nekem tetszenek személy szerint ami szerintem elég jó arány..

2011. febr. 22. 21:51
 5/10 anonim ***** válasza:

lehet te szerinted nem vagy valami jó csaj de más szerint igen. én úgy vagyok vele hogy mindenki tetszik valakinek.

az esetről annyit hogy ha csak szexet akar akkor hagyd, mert a nagy kor különbség nem jó. sem hosszútávon sem sehogy.

2011. febr. 22. 21:55
 6/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat...én is így vélekedem erről, de még is van köztünk valami, ami nem szerelem...
2011. febr. 22. 22:12
 7/10 anonim ***** válasza:
húha... szerinted ha egy pali úgy közelít meg egy nőt, hogy csak szexet akar akkor hány esetben jönne be? nyilván kevésbé lenne hatásos, mintha beígérsz fűt-fát nagy szerelmet, soha meg nem csalást stb... ezt mindenki tudja. a politikus is azt mondja amit hallani akarsz, azért hogy elérje a célját, hogy rá szavazz. na ez pont ugyanígy működik. egy 32 éves pali mit akarhat egy 18 éves lánytól? nem akarom osztani az észt, de én a helyedben elkerülném az ilyen alakokat, de nekem mindegy...
2011. febr. 22. 22:33
 8/10 TOMAtm ***** válasza:

na most 2 dolgot tehetsz:

1.szexelsz vele érzelmek nékül és kész(ha bunkó a manus akkor elmeséli fűnek fának és te leszel a legnagyobb krva a megyében)

2.elhajtod a fenébe és keresel egy normális neked való pasit.nem baj ha 32 éves,csak ne a szexért közeledjen,akarjon hanem önmagadért.

ja és javithatnál kicsit az önbecsüléseden(az önbecsülés javulása nem egyenlő a nagyképűsködéssel),biztosan többet érsz egy numeránál....valaki másnak.

2011. febr. 24. 19:15
 9/10 anonim válasza:
Hát én gáznak tartom ezt a korkülönbséget... de inkább nem mondok semmit...
2011. febr. 24. 20:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Megmondta h mit akar.Akkor nincs miről beszélni. Ne légy naív.
2011. febr. 24. 20:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!