Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért zavar, ha már nem szűz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavar, ha már nem szűz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem,hogy miért zavar engem az,ha nem szűz a lány,akivel összejövök vagy akármi??

én is szűz vagyok és ha olyan lánnyal keveredek össze,aki már 1 vagy több pasival volt nem érdekel már...

És nem is az zavar,hogy én tapasztalatlannak tűnnék előtte...nem...mert az nem érdekel

csak a gondolat,hogy előttem volt már fiúkkal :S

2011. febr. 22. 19:27
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom anno én is egy másik szűzzel szerettem volna az elsőt. Egyszerű okból. Mert egy másik tapasztalatlan nem nevet ki ha még bénázom, sőt bénázhatunk együtt is amit akkor jópofának gondoltam.

Aztán igazából a dolog nem jött így össze, de nem bántam. Sőt később rájöttem h nem hátrány ha az egyik fél tapasztaltabb...de ez emberfüggő.

2011. febr. 25. 20:41
 22/24 TOMAtm ***** válasza:

ez nálad valami fóbia.talán te vagy az evolúció zsákutcája

vagy mindkettő.a férfiakat a tesztoszteron hajtja hogy minnél több sunát zsebeljenek be(fajfentartó ösztön),szűz vagy nem nemszámít.persze ha neked valami oknál fogva az első alakalom különleges és ezért érzel igy én azt is megértem,de szerintem az első alkalom csak a kezdet,egy évezredek óta kitaposott ösvény első lábnyoma.

2011. febr. 25. 21:37
 23/24 anonim ***** válasza:
talan csak kis feltekenyseg,hogy mar massal is volt elotted
2011. febr. 26. 00:12
 24/24 anonim ***** válasza:

TAPMONOM story nagyon agy XD még mindig nevetek XD

Amúgy én sem véreztem az elsőnél...mondjuk lehet azért,mert kicsi volt a fasza XD

De a mostani az rendesen kipókhálózik odabent XD Neki már mondtam,hogy bárcsak vele vesztettem volna el :)

2011. febr. 27. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!