Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar, ha már nem szűz?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy miért zavar engem az,ha nem szűz a lány,akivel összejövök vagy akármi??
én is szűz vagyok és ha olyan lánnyal keveredek össze,aki már 1 vagy több pasival volt nem érdekel már...
És nem is az zavar,hogy én tapasztalatlannak tűnnék előtte...nem...mert az nem érdekel
Nem csak benned van ilyesmi... szerintem páran küzdünk ezzel. Hány éves vagy? Bennem az van bennem, hogy szerintem a szex valami nagy dolog, amit sokan leértékelnek (vagy én értékelem túl? hogy nem a szex számít, hanem az érzések), és ki tudja, hogy a másiknak mit jelenthettek az előző emberek, akikkel lefeküdt.
Ezzel szerintem nem nagyon tudom, mit lehet kezdeni, talán ha barátnőd lesz, és belekerülsz abba a forgatagba, akkor már nem foglalkozol vele.
19/L
2011. febr. 22. 19:31
2/24 anonim válasza:
Ezt csak ön tudhatja, fiatalember. Erre a kérdésre itt nem fog kielégítő választ kapni.
2011. febr. 22. 19:32
3/24 A kérdező kommentje:
17 vagyok és volt már barátnőm
az zavar amikor belegondolok hogy ott szeretkezik más fiúval...
túl sokat gondolkodok
2011. febr. 22. 19:34
4/24 anonim válasza:
minél idősebb lánnyal jössz össze és minél később annál nagyobb lesz a valószínűsége hogy ő már nem szűz.. ebbe bele kell törődnöd és próbálj arra gndolni h abban a pillanatban épp téged szeret és veled szeretne lenni. És am honnan tudod h az adott lány épp már nem szűz? pl rólam a barátom azt gondolta h én már nem vagyok amikor összejöttünk, én nagyon paráztam az elsőtől és előtte pár perccel közöltem vele h még szűz vagyok. Nos ő meg se mondta vna h én még akk az voltam, de utána is kételkedett benne mivel nem is fájt meg nem is véreztem meg semmi.. (utólag rájöttem h nekem egy tampon "vette el" xD
2011. febr. 22. 19:56
5/24 anonim válasza:
Senki nem szeretne használt árut venni, ki tudja ki/mi járt benne előtte. Irracionális (vagy épp nem, nőfüggő) félelem.
2011. febr. 22. 20:09
6/24 anonim válasza:
Az én jelenlegi barátnőm már nem szűz, előtte csak olyan lányokkal voltam, akiknek nem volt szexuális kapcsolatuk. Engem is zavar ott belül, de ez ellen nem lehet semmit tenni, így elfojtom az egészet. Vedd úgy, hogy könnyebb "dolgod lesz vele", attól még a szex ugyanolyan jó lehet majd és ugyanúgy kötődhet hozzád attól függetlenül, hogy nem Te vetted el a szüzességét.
2011. febr. 22. 20:12
7/24 anonim válasza:
azért zavar,mert te szűz vagy:S:S
2011. febr. 22. 20:26
8/24 anonim válasza:
én is szűz vagyok, és énis így vagyok vele. de szerintem ha nem lennék szűz akkor is az "érintetlen" lányokat szeretném. valahogy hozzájuk jobban vonzódom.
2011. febr. 22. 22:50
9/24 anonim válasza:
hát ez marha jó. eddig az volt a baj ha a csaj szűz, most meg már az ha nem?
ennyi erővel ha ti már meghúztatok valakit, nekünk se kellenétek. így szimpatikus?
2011. febr. 22. 23:44
10/24 anonim válasza:
Ez végre egy nagyon jó kérdés. Szerintem nagyon sokan vagyunk így ezzel. Borzasztóan fel tud hergelni, ha elképzelem a barátnőmet mással. Hála az égnek a barátnőm szüzességét én vettem el, de néha elindul negatív irányba a fantáziám. Az elötte levő nem volt szűz, és idegesített is, viszont azóta már nagy ívben le.sz.rom, hogy ő kivel mit csinál, mert a mostani barátnőmhöz sokkal jobbankötődöm, mint az "elődjéhez" valaha is... Ráadásul vele annak ellenére, hogy elvileg tapasztalt volt, sokkal rosszabb volt a szex -mostmár tudom, hogy egyszerűen nem is kívántam, másrészt nagyon sz.ar amikor valaki mindent ő akar alakítani -pl így, vagy amúgy tartsd a fejed amikor csókolózol, mert így szoktam meg, vagy pl én nyaljam mindig, havonta meg is d.ghatom ha kegyes hozzám, ráadásul ő az orált nem viszonozta... Hjajj, rengeteg nyűgje volt annak a nőnek...-legszívesebben le is tagadnám. Viszont visszatérve a kérdésre, én teljesen megértelek kérdező.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!