Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok, a parotok hozzajarul...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, a parotok hozzajarul a fogamzasgatlo arahoz?

Figyelt kérdés
Ti hogy oldjatok meg? Mert sajnos nem olcso mulatsag..:(
2011. febr. 22. 17:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A borotvát, tusfürdőt, autó költségeit, úgy értem a csak férfi által használt cuccok árát is felezitek?

Nekem mindegy, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy párkapcsolattól függő, hogy ki mit fizet, fölösleges egy tételt kiragadni, mert nem adhat rendes képet.

2011. febr. 23. 09:08
 12/14 anonim válasza:
Nekem mondjuk a szüleim fizetik...
2011. febr. 23. 09:54
 13/14 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nem epp csak a no altal hasznalt dolog. Attol meg hogy a no szedi, mindket fel erdeke. Nem hiszem hogy egyedul a no dolga lenne finanszirozni a vedekezest. E mellett nem tudom hogy borotvat, vagy kocsit miert csak ferfiak hasznalhatnanak. Ez eleg szexista hozzaszolas volt.
2011. febr. 23. 11:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Mi felezünk.
2011. febr. 24. 22:51
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!