Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok, a parotok hozzajarul...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, a parotok hozzajarul a fogamzasgatlo arahoz?

Figyelt kérdés
Ti hogy oldjatok meg? Mert sajnos nem olcso mulatsag..:(
2011. febr. 22. 17:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mi óvszerrel oldjuk meg.
2011. febr. 22. 17:39
 2/14 anonim ***** válasza:
Amikor még én is kerestem, egyszer én fizettem, egyszer ő. Most már csak ő.
2011. febr. 22. 17:39
 3/14 anonim ***** válasza:
Nálunk én veszem (a férfi), mert nekem fizet a cég egészségpénztárat.
2011. febr. 22. 17:46
 4/14 A kérdező kommentje:
Kulonben az ovszer dragabb. Szerintem nalunk is az lesz, hogy egyszer o egyszer en, vagy fele-fele. Tobbiek?:)
2011. febr. 22. 17:48
 5/14 anonim ***** válasza:
Nálunk ő fizeti. Én tanulok, és nekem drága lenne a 10.000 forint egybe. de viszont időnként összegyűjtök pénzt, és akkor 1-et vagy 2-t kifizetek belőle. :) szóval tegyük fel, hogy májusit, júniusit, júliusit ő fizeti, és akkor augusztusira már szerzek pénzt, meg esetleg szeptemberire is. :):D És akkor a következőnél megint csak ő... :D
2011. febr. 22. 17:59
 6/14 A kérdező kommentje:
Nalunk annyibol nehezebb, hogy mindketten tanulunk. Bar o levelezore jelentkezett elvileg lesz keresete. Meg en is igyekszem majd suli mellett valami munkat keresni.
2011. febr. 22. 18:04
 7/14 anonim ***** válasza:
Fizesse a srác.
2011. febr. 22. 18:54
 8/14 anonim ***** válasza:
Igaz én még nem szedek, de már beszéltünk róla. Ő maga mondta, hogy ha úgy döntök, hogy elkezdem, akkor ő nagyon szívesen beleszáll, tehát fele-fele.
2011. febr. 22. 18:55
 9/14 anonim ***** válasza:

fele-fele természetesen. nem vagyok bunkó és nem várom el tőle :)

L*-*

2011. febr. 22. 20:39
 10/14 Dark Prophet ***** válasza:
Baratnom osztondijas gimis, en meg csoves zenesz aki mar nem egyetemista de meg mindig van h nincs mit egyek:D neha en fizetek ki egy honapot, de altalaban o. Amugy meg a doki amit felirt neki az nem draga, itt havi 2-300 forintbol atszamitva kijon (Erdelyben elek), es minodegi cucc. Baratnomnek kedvezmenye van eg ykicsi az illeto patikaba, ezert nem 500 forint:P
2011. febr. 23. 02:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!