Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha lenyelem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha lenyelem a saját spermámat?

Figyelt kérdés
Nem vagyok meleg van barátnőm.
2011. febr. 22. 15:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nem gáz, ha neked bejön. Én biztos nem csinálnám.
2011. febr. 22. 16:13
 12/25 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok meleg van barátnőm."

Tőle már kérdezted?

2011. febr. 22. 17:03
 13/25 anonim ***** válasza:
87%

Én nem akadok ki ilyesmitől, mindenkinek van egy másik által betegnek titulált szokása...

Szóval egyszerűen, lesz*rom, hogy mit csinálsz (nem bunkózásból írom ezt!) és amíg nekem nem fáj, és másnak sem okozol vele problémát, hát csináld! :)

Ha párom benyögné, hogy neki jó érzés a sajátját "elfogyasztani" (bár elképzelésem sincs, hogy pontosan ezt te hogyan teszed - fölnyalogatod onnan, ahova éppen löttél, vagy mi? ) akkor nem szólnék semmit. Ezért nem ítélek el senkit!

Ehhez semmi jogom nincs.

És te is igazán lesz*rhatnád, hoyg másoknak ezzel kapcsolatban mi a véleménye.

Ha én hallgatnék minden frigid banyára, vagy irigy manuszra, aki azt mondja, hogy az anális szex undorító, ahogy te fogalmaztál: gáz, akkor elég sok orgazmustól és jó szextől fosztottam volna már meg magam.

Szóval nyugodtan csináld!

:)

19/N

2011. febr. 22. 17:40
 14/25 anonim válasza:
Szerintem kend eperre, és úgy.
2011. febr. 22. 18:25
 15/25 anonim ***** válasza:
Nem gáz, végülis a halakét is megesszük.
2011. febr. 22. 19:02
 16/25 anonim ***** válasza:
sztem kend rá kenyérre, úgy izletesebb
2011. febr. 22. 19:33
 17/25 anonim ***** válasza:
0%

Na gyerekek ez ám az újrahasznosítás!

De végig gondoltad,hogy a vég kifejlet az,hogy ge*it sz*rsz?Ha neked bejön csináld!

2011. febr. 22. 19:46
 18/25 anonim ***** válasza:
Gáz... Mondjuk még mindig jobb, mintha másét nyelnéd le.
2011. febr. 22. 19:48
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
2020-ban olyan kérdések lesznek hogy fiúk meg eszem a saját székletemet ugye nem gáz? Bár ha belegondolok még mindig jobb ha a spermát nyeled le mint valami mást.Aztán ott van még a vizelet......különböző testi váladékok folyadékok.......csemegézz egyébként NEM GÁZ míg a sajátodat nyalod
2011. febr. 22. 21:40
 20/25 anonim ***** válasza:

egyszer én is ki akarom próbálni:D ! de semmiképp se józanon! (a sajátom nem másét fuj:D)

f17

2011. febr. 22. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!