Hogyan birnám visszatartani a spermámat hokizás közben?
én simán érzem hogy hogyan tudnám visszatartani, van egy izom amit tudsz mozgatni, na azzal :P
csak ha én így visszatartom akkor tovább bírom de nem élvezek nagyot.
próbáld meg úgy hogy amikor érzed hogy jönne ki, mint a székleted akarnád visszatartani. vagy ilyesmi. nem tudom pontosan leírni, ez tényleg csak úgy jön.
amúgy multiorgazmusnak hívják és az emberek töredéke képes rá. :P
Van egy izom amivel pisilés közben meg tudod szakítani a pisilést. Azzal érdemes elkezdeni játszani menet közben, illetve erősíteni ezt az izmot (ülve / állva is lehet, akár munka közben is, kívülről nem látszik semmi ilyenkor).
Ejakulációnál ez az izom is játszik, méghozzá úgy hogy önkéntelenül összeszorul, és mögötte felgyűlik a sperma. Majd amikor már felgyűlt, akkor elkezd lüktetni, rövid időre elernyed, és ilyenkor engedi kilőni a spermát. Ha ezt az izmot megtanulod ilyenkor is irányítani, és nem hagyod hogy önállósítsa magát, akkor nyertél.
Amikor közelegsz az orgazmushoz, lassulj le. Nehéz ellenállni a kísértésnek hogy még gyorsabban verjed, de érdemes lassítani, óvatosan haladni tovább.
Ha érzed hogy kezdene összegyűlni a sperma, "nő a nyomás", akkor szorítsad össze erősen az izmot, és lassulj le / állj meg picit. Szorítsad erősen, és ne engedd hogy elkezdjen lüktetni.
Ha ügyesen csináltad, vissza tudod tartani az orgazmust.
Várd meg amíg lecsökken a nyomás. Ha így játszol egy kicsit, akkor fogsz tudni olyan orgazmust csinálni, hogy lüktet az izom / a farkad / mindened, de nem jön belőle sperma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!