Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy végezzek úgy önkielégités...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy végezzek úgy önkielégitést hogy szűz maradjak?

Figyelt kérdés
az érdekelne hogy szűz vagyok de kivánom a szexet viszont még szűz szeretnék maradni az újjazástól elveszíthetem ill. tudtok-e valami ötletet? 18/L
2011. febr. 22. 14:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

biztos h szűz akarsz maradni?:) ha van kedved szexelni dobj egy levelet

18f

2011. febr. 22. 15:46
 12/21 anonim ***** válasza:
Úristen, pasik, nektek komolyan ennyire mindegy, csak lyuk legyen?
2011. febr. 22. 17:22
 13/21 anonim ***** válasza:

Utolsó: Tudod,hogy van az.Lyuk lyuk,csak a keret más.:)

Egyébként meg hogy a jó édes anyámba venné észre,hogy nincs szűzhártyája?Minden pasi nőgyógyász,vagy mi a ménkű?:D

2011. febr. 22. 17:27
 14/21 anonim ***** válasza:
Cica!!! Te bírod, h hangos vagyok?
2011. febr. 23. 19:25
 15/21 A kérdező kommentje:
oké köszi a válaszokat! fiuk köszi de igen szűz szeretnék maradni.. egyébként csak azért érdekel mert próbálkoztam az újjazásal és próbáltam figyelni hogy hol lehet a szűz hártyám de nem találtam sehol és lehetséges hogy régen nagyon sokáig balettoztam hogy átszakadt?
2011. febr. 24. 20:08
 16/21 anonim ***** válasza:
ja a balettól is lehet hogy megsérült.
2011. márc. 28. 18:56
 17/21 anonim ***** válasza:

Szia.

Kedves 18 eves lany.

Szerintem nagyon is fontos dolog a szuzesseg foleg lanyoknal!!Es jol gondolod! :)

Csak a csiklod izgasd lagyabban,de ne nyulj be.

2011. márc. 28. 19:36
 18/21 anonim ***** válasza:

Kedves Kinga 79

én sem értem, csupa ilyen kérdés találok itt mostanság, mintha visszafelé haladnának ezek a dolgok, vagy mintha a mai fiatalok ezt az aamerika álszent álszűz életformát próbálnák átvenni (nem is értem miért mondják mindig, hogy a mai fiatalok így meg úgy)

(én 83-as vagyok)

2011. márc. 28. 19:43
 19/21 anonim ***** válasza:

Még rendszerváltás előtt olvastam olyan kis füzetecskét, azaz a szoci időben, tiniként, hogy tanácsokad tadtak a szexhez, hogy biztonságos, meg miket lehet, és ott is tanácsolták, ha szűz akar maradni valaki a punciján, akkor az anális, és az orális szexet ajánlották, persze higéniai tanáccsal.

Szóval, nem muszáj neked egyedül, nekem volt fiatalon egy olyan kapcsolatom egy édes kislánnyal, akivel szűzek maradtunk, de mindketten rengetegszer nagyon , de nagyon jókat élveztünk. Én rengetegszer kielégítettem orálisan, ő nem akart, én nem erőltettem, de cserébe sokszor mozogtam rajta, mintha szexelnénk, de nem tettem be neki, hol meztelenül rajta, hol naciban, vagy vékony kis bugyiban rajta, és vagy mellé élveztem, vagy rajtam is naci volt, és úgy, abba.

De nekem is akkora élmény volt őt nyalni, hogy azóta is sokszor a barátnőim már orálisan elmennek, mikor én még hozzá sem kezdem nagyon az izguláshoz, mert szeretek nyalással kielégíteni lányokat. Utána annál jobban meghálálják.

Hidd el, nagyon élvezni fogod, ha valaki kinyal majd...

Ne csak masztiban gondolkodj. úgy is maradhatsz szűz még évekig... persze nem biztos hogy érdemes..., csak olyannal veszítsd majd el ,aki figyel is rád.

2011. márc. 28. 21:32
 20/21 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező amíg nem szexelsz egy pasival addig szűz vagy, nem a hártyán van a hangsúly, már ha a szüzességet úgy fogjuk fel mint ártatlanságot nem pedig mint egy emberi szövetdarabot.

Ha meg csak a szövetdarabra gondolunk akkor pláne nem értem abban mi lenne mégis az érték amit őrizgetni kellene.

Utolsó válaszolónak aki análisan meg orálisan, csak punciban nem az nem szűz hanem k.va (persze nem a gyerekkori barátnődre gondolok)

2011. márc. 29. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!