Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy végezzek úgy önkielégités...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy végezzek úgy önkielégitést hogy szűz maradjak?

Figyelt kérdés
az érdekelne hogy szűz vagyok de kivánom a szexet viszont még szűz szeretnék maradni az újjazástól elveszíthetem ill. tudtok-e valami ötletet? 18/L
2011. febr. 22. 14:08
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
A szűzhártyád átszakadhat. De ha a csiklódat izgatod, akkor nem lehet baj.
2011. febr. 22. 14:11
 2/21 anonim ***** válasza:
Egyébként a szüzesség inkább elméleti dolog, a szűzhártya a fizikai megtestesülése (lehet) ugyan, de ettől még amíg nem voltál pasival addig szűz vagy.
2011. febr. 22. 14:12
 3/21 anonim ***** válasza:
40%
Az előzőnek van igaza. Attól, hogy átszakad a szűzhártyád, de még nem volt pasi benned, attól még szűz vagy. Van erre ellen példa is, pl. én. Nekem a mai napig ép a szűzhártyám, pedig rendszeres nemi életet élek 18 éves koromtól és vagy 20 partnerem volt.
2011. febr. 22. 14:17
 4/21 anonim ***** válasza:
attól még szűz maradsz ha a szűzhártyád -akár önkielégitéstől, akár pld orvosi beavatkozástól , stb - átszakad! a szüzességed majd egy fiúval fogod elveszteni :)
2011. febr. 22. 14:17
 5/21 anonim ***** válasza:
A szűzhártyán több, kisebb-nagyobb természetes lyuk található, így tud a menstruációs vér is távozni. Ha ujjazod magad, attól nem fog átszakadni a szűzhártyád, ha csak nem az egész öklödet szeretnéd feltolni magadba. 1-2 ujjal nyugodtan kényeztetheted magad, nem fogsz vérezni. És ahogy előttem írták, a szüzesség tényleg inkább csak egy fogalom. Én pl. az első szexkor sem véreztem, nem éreztem volna,hogy bármi átszakadna. Persze, ez egyénileg változik, de ettől még nyugodtan használhatod az ujjaidat!
2011. febr. 22. 14:20
 6/21 anonim ***** válasza:
Ez mind szép és jó, amit leírtatok. De amikor arra kerül a sor, hogy a fiújával legyen, akinek azt mondta hogy szűz, de kiderül, hogy nincs szűzhártya azt hogy magyarázza el a pasinak?:)
2011. febr. 22. 14:22
 7/21 anonim ***** válasza:
Ugyan már! Melyik pasi tudja kinek van szűzhártyája meg kinek nincs? Meg ki foglalkozik vele?
2011. febr. 22. 14:23
 8/21 anonim ***** válasza:
Az első barátnőm lovassportot űzött és mikor lefeküdtem vele akkor szűz volt - ennek ellenére nem vérzett és valószínűleg rég nem volt ép a szűzhártyája. Én pedig nem is kértem számon rajta, nem hiszem, hogy a hártyán múlik a szüzesség.
2011. febr. 22. 14:27
 9/21 anonim ***** válasza:
3%
Kurv@...
2011. febr. 22. 14:48
 10/21 anonim ***** válasza:
Én nem is értem? Ennyire öreg lennék a 31 évemmel? Az én időmben egyetlen pasi sem kérdezte, hogy szűz vagyok-e, pedig huszonévesen elég rendesen fogyasztottam őket. Megváltozott a világ?
2011. febr. 22. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!