Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem állt fel? Nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem állt fel? Nem vagyok már szűz, de ma próbálkoztam az új barátnőmmel, nagyon jól néz ki, fel tud izgatni, de amikor a szexre került a sor, nem állt fel. Mitől van ez? Fog ez működni?

Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 19:57
 1/7 anonim ***** válasza:
mi ugyan így jártunk a legutóbb a párommal... de ő is szűz meg én is... szerintem a stressz teszi :/ meg akarsz neki felelni, vagy nemtudom :/ de egy-két pohár bor vagy valami jót tesz ;) viszont ne túl sokat, mert akkor meg attól nem áll fel ;) sok sikert
2011. febr. 21. 19:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2011. febr. 21. 20:00
 3/7 A kérdező kommentje:
19 múltam.
2011. febr. 21. 20:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Sajnos én is járok így rendszeresen. Néha megy, néha meg nem.
2011. febr. 21. 20:25
 5/7 Beviz Elek ***** válasza:

Én 20 vagyok. Eddig 8 lánnyal feküdtem le. A szüzességem elvesztése is így zajlott le. Stresszeltem, nem állt fel. Többszöri nekifutásra jött össze.

A 7. barátnőmnek nagyon meg akartam felelni, mert komolynak éreztem a kapcsolatot. Nem jött össze elsőre. Sőt.. nem is jött össze rendesen.... :(

Az utolsó barátnőmnél is 2 hétig szenvedtem. Egy világ omlott össze bennem, elkönyveltem magam egy szerencsétlen gyökérnek, úgy éreztem, hogy semmit nem ér az életem. Elmondtam neki az igazat, kinevetett és megerőszakolt. Azóta nincs baj!

Fel a fejjel, az első a legnehezebb, utána fokozatosan javulni fog.

20/f

2011. febr. 21. 20:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Az attól függ!

A pasid is annyi idős mint te?

:D

2011. febr. 21. 20:39
 7/7 anonim válasza:
velünk is ez volt barátommal. de nem mindig lesz így max 1-2 alkalommal havonta. szerintem a stressz miatt, de nem tudni.. de nyugi elfog mulni :)
2011. febr. 21. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!