Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőmmel szeretném...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmmel szeretném hátulról is kipróbálni de neki nagyon nem teccik az ötlet vagyis próbáltuk már de fájt neki, azóta jobban fél tőle mint az első eggyütléttől:/ Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 19:38
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
amint már montam nem érdekelnek a számok, de szerintem hanyagoljuk egymást mert reggelig osztani egymást. válasz?
2011. febr. 21. 22:32
 22/26 anonim ***** válasza:
Csak gondolkodj el azon, hogy tényleg miért is akarod ezt az egészet. Részemről lezárva.
2011. febr. 21. 22:37
 23/26 anonim ***** válasza:
84%-osnak van teljesen igaza. Ha nem szeretné akkor miért kell ráerőltetni? Ez nem azonmúlik, hogy szeret vagy nem. Az viszont elégnyilvánvaló hogy te vagy nem szereted vagy egy intoleráns baromfi vagy. Vegyetek szépen egy vibrátort, amit majd a barátnőd használ a te fenekedbe. Jó szórakozást :)
2011. febr. 21. 23:38
 24/26 anonim ***** válasza:

És neked van barátnőd? Beszarás...

Habár úgy kell neki... nem sajnálom.

2011. febr. 22. 01:09
 25/26 PeRTa :) ***** válasza:
100%
Hát hogy te mekkora egy tapló vagy!Nem akarja,erőlteted?!Dugdoss a saját seggedbe farokméretű tárgyakat,úgy,hogy nem akarod,azt megtudod,milyen kellemes.
2011. febr. 22. 18:43
 26/26 anonim ***** válasza:

Én egy análkedvelő nő (asszony) vagyok. Tehát alapvetően mindenkinek csak azt tudom mondani, hogy imádom mikor a férjem a fenekembe élvez :-D

Sőt, szerintem nemcsak egy tartós kapcsolatban, hanem egyéjszakás kalandban is lehet olyan figyelmes partnert találni, akivel lehet élvezni az anált. Én is egyéjszakás kalandban kaptam rá az ízére.

DE:

Ahogy a kérdező beszél a barátnőjéről az nekem visszataszító. Mert az én olvasatomban, semmi sem perverz, míg mind a 2 fél élvezi.

És náluk nem ez a helyzet :-(

Ha meg véletlenül félreértettelek volna:

Tanácsok:

Minél több időt tölts az alsó testrészén. Akár orálisan, akár manuálisan. Izgasd a csiklóját amennire tudod. Közben a másik kezeddel kalandozz néha a hátsó irányba. Eleinte kívülről izgasd a záróizmot. Később ha lazult, akkor egy újjal (síkosítóval) beljebb is merészkedhetsz, ha nem ellenkezik akkor haladj tovább.

Szépen lassan 2 újjal stb.

Ha tetszik neki, akkor ő maga fogja felajánlani a hátsóját, ha nem, akkor nincs értelme erőltetni.

Ez a folyamat akár hetekig is tarthat. Lehet, hogy első 2-3 alkalommal csak azt engedi, hogy megsimogasd a lukat :-D Tehát ha szereted a barátnődet, akkor sok kitartással és odafigyeléssel rávehet egy második körre.

Még a végén hogy nagy análfant csinálsz belőle :-D

2011. febr. 23. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!