Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőmmel szeretném...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmmel szeretném hátulról is kipróbálni de neki nagyon nem teccik az ötlet vagyis próbáltuk már de fájt neki, azóta jobban fél tőle mint az első eggyütléttől:/ Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 19:38
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
33%

ha fájt neki nem voltál elég óvatos vagy nem használtatok elég síkosítót! ha jól csinálod nem szabad h fájjon neki! szal mondd meg neki h próbáljátok meg még 1x és most nagyon vigyázni fogsz meg abbahagyod ha mondja stb stb csak te nagyon szeretnéd! ha szeret ad még 1 esélyt!

17/F

2011. febr. 21. 19:41
 2/26 anonim válasza:
12%
nyald ki sokszor azt ond neki ennyi sziveszégért csinálja meg veled az anált :)
2011. febr. 21. 19:42
 3/26 anonim ***** válasza:
Mármint az anál fáj neki? Próbáld sok sikosítóval és fokozatosan tedd be, de először ujjazd csak. Nekem is fájt az első, de barátom miatt belementem utána többször is. Pár alkalom és megszerettem nagyon. Nem fájt egyáltalán.
2011. febr. 21. 19:42
 4/26 anonim ***** válasza:
78%

"ha szeret ad még 1 esélyt! "

Ezt a baromságot. Miért kellene vkinek eltűrni azt, ami fáj neki?

Ennyi erővel minden nap jól végigverem a párom egy bottal, de "ha szeret elviseli".

Aki szereti a párját, az nem kér tőle olyat, ami neki fájdalmas. Érted ezt?

Kérdező: Ha fáj neki, akkor minek akarod erőltetni? Miért élvezet az neked, ha ő szenved? Szadista vagy, vagy mi a jó fene?

A te segged is ugyanolyan, vegyél egy vibrátort azt dugdosd a sajátodba...

2011. febr. 21. 20:42
 5/26 anonim ***** válasza:
81%

Nem én vagyok az a barom, aki annak ellenére, hogy a párjának fáj vmi, csak azért is csinálja.

Te vagy itt a barom drágaság, nem én.

Arról nem is beszélve, hogy a lánynak ugyan miért kellene a végbelét közösülésre használnia? Elárulom: A te segged is pont ugyan olyan. Sőt, neked legalább van prosztatád, amit el lehet érni onnan.

Inkább az ilyen barmokkal kellene csinálni vmit, mint te.

Nem csak az oldalról letiltani, hanem nő közelébe se engedni.

Szánalmas vagy, undorító és önző. Minek vagy azzal a szerencsétlen lánnyal, ha leszarod, hogy mi fáj neki és mi nem?

2011. febr. 21. 21:02
 6/26 anonim ***** válasza:
0%
84% olvasd már el még1x... ha jól csinálja egyáltalán nem fáj a lánynak!!!
2011. febr. 21. 21:20
 7/26 anonim ***** válasza:
78%
"próbáltuk már de fájt neki"
2011. febr. 21. 21:25
 8/26 anonim ***** válasza:
Ha jól csinálja ha nem, ha a lány fél és nem tud ellazulni igenis fáj neki! Elég önző vagy, hogy azok után, hogy ez kellemetlen neki te még erőltetnéd, hát én ilyen pasit már rég ott hagytam volna.
2011. febr. 21. 21:26
 9/26 A kérdező kommentje:
gondolom neked a kur....nyád szokta a prosztatádad maszíroszni és gondolom van tapasztalatod, engem nem érdekelnek a számok . jajjj szegény pár le is csökkent a százalék!!!!!!!!! hihi kbbe
2011. febr. 21. 21:37
 10/26 anonim ***** válasza:
51%
Lány vagyok, nincs prosztatám. És a %-omat még nem sikerült levinned, szóval erőlködjél még.
2011. febr. 21. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!