Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha az elején nem jó a szex,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az elején nem jó a szex, az még változhat?

Figyelt kérdés

Eddig csak háromszor feküdtünk le, de midnen alkalommal nagyon hamar elment, 1 percen belül. Azt mondja azért, mert nagyon imád, és nagyon kíván, és nagyon rám van izgulva. De én nagyon félek, hogy ez így is marad. Ő szűz volt.

Szerintetek?

19/L

2011. febr. 21. 15:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Jaj, de aranyos duma. Pontosan azért ment el gyorsan, mert még szűz...ez teljesen természetes.

Később persze változni fog. Mikor már ott van, akkor váltsatok pózt, így elérhettek hosszabb menetet is.

2011. febr. 21. 15:49
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem igen, mert szűz volt. Ha gyakrabban csináljátok, és még mindig hamar megy el, akkor van baj.

De mondhatod neki, hogy esetleg végezzen önkielégítést gyakrabban, vagy mielőtt jössz - van aki ebből problémát csinál, mert "jujj milyen dolog már ha van párja", de szerintem ez semmiben nem befolyásolja a kapcsolatot, viszont nincs jól működő tartós kapcsolat megfelelő nemi élet nélkül. Aki mást mond, annak nem jó a nemi élete. :D

2011. febr. 21. 15:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet tényleg ez van,vagy korai magömléssel kűzködik,csak nem mondja el neked :S Akkor viszont mindig így marad sajnos :( Ha nem tettszik ez neked,szerintem nincs értelme vele maradnod :S Már bocsi,hogy ezt irom,de ez az igazság :(
2011. febr. 21. 15:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Persze hogy változhat!

hisz még szűz volt, nem volt még nővel

szóval érthető

én is ettől félek h majd hamar elmegyek

de még odáig sok idő van

2011. febr. 21. 15:51
 5/6 acel ***** válasza:
1 percen belül elmegy.... először várj 10 percet állítsd fel és hajrá tuti nem 1 perc lesz (én így bírom nagyon sokáig) 22f csak ne adjátok fel
2011. febr. 21. 17:05
 6/6 anonim ***** válasza:

persze

meg kell egymást ismerni

lesz ez még jobb is, sokkal

csak türelem kell hozzá, meg sok szeretet

2011. febr. 21. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!