Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az elején nem jó a szex, az még változhat?
Eddig csak háromszor feküdtünk le, de midnen alkalommal nagyon hamar elment, 1 percen belül. Azt mondja azért, mert nagyon imád, és nagyon kíván, és nagyon rám van izgulva. De én nagyon félek, hogy ez így is marad. Ő szűz volt.
Szerintetek?
19/L

Jaj, de aranyos duma. Pontosan azért ment el gyorsan, mert még szűz...ez teljesen természetes.
Később persze változni fog. Mikor már ott van, akkor váltsatok pózt, így elérhettek hosszabb menetet is.

Szerintem igen, mert szűz volt. Ha gyakrabban csináljátok, és még mindig hamar megy el, akkor van baj.
De mondhatod neki, hogy esetleg végezzen önkielégítést gyakrabban, vagy mielőtt jössz - van aki ebből problémát csinál, mert "jujj milyen dolog már ha van párja", de szerintem ez semmiben nem befolyásolja a kapcsolatot, viszont nincs jól működő tartós kapcsolat megfelelő nemi élet nélkül. Aki mást mond, annak nem jó a nemi élete. :D

Persze hogy változhat!
hisz még szűz volt, nem volt még nővel
szóval érthető
én is ettől félek h majd hamar elmegyek
de még odáig sok idő van

persze
meg kell egymást ismerni
lesz ez még jobb is, sokkal
csak türelem kell hozzá, meg sok szeretet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!