Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányok mit szeretnek, hova...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok mit szeretnek, hova élvez a párjuk?

Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 15:23
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

"Lemossa, s utana nyugodtan lehet csokolgatni:P"

Ez korlátozás, hiszen elvárod, hogy az arcába menjen, de nem vagy hajlandó úgy megcsókolni.

2011. febr. 25. 10:01
 22/29 anonim ***** válasza:
Mindenhol szeretem! Az arcra élvezéssel sincs gond,amíg inkább alulra,és nem a szemembe,hajamra megy...
2011. febr. 25. 10:13
 23/29 PT-Daniel ***** válasza:
100%

Az en parom imadta, amikor a hatara elveztem. Gyönyörü, vekony lany, egy tetovalassal a derekan, es valahogy iszonyu szexi latvany volt, ahogyn összefolytak feher harcosaim a hatizmos alkotta gödröcskekben.

Meg olyan is elöfordult, hogy belemassziroztam neki, ami meglehet kisse perverz volt, de nagyon elvezte.

2011. febr. 25. 10:13
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kinga79,

7:53as vagyok. Én imádom, ha nem csak a sablonos punciban elélvezünk felállást ismerjük.

Állandó partnerem van, 15 éve vagyunk együtt, ebből 12 éve házasok. Van 3 lányom, de ettől még imádom ha a férjem mocskosan megdöngett hátulról és nem rántja ki utolsó pillanatban a segglyukamból, hanem lüktetve belém ereszti az ondóját és csak akkor húzza ki belőlem, mikor már elernyedt.

Attól, hogy az ember tartós párkapcsolatban él, nem kell csak a puncit preferálni.

2011. febr. 25. 10:18
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
utolsónak: ez nem volt semmi :P már erre a kis storyra merevedtem :P
2011. febr. 25. 10:48
 26/29 kvaczi007 válasza:
Be a sunába!!!!!! :)
2011. febr. 25. 11:57
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Az arcra élvezést én is kicsit megalázónak tartom, a páromnak hagyom hogy a számba...igaz ehhez igen bensőséges viszonynak kell lennie a két fél között (nem két hetes tini szerelem).Amúgy a best a p**ci
2011. febr. 25. 13:22
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi értelme az arcnak. Természetesen a legjobb a punciba. Főleg, mikor egyszerre megyünk el. A második, a számba. Mikor jól megszívom neki, és érzem, hogy lüktet az egész teste, és belerobban a számba. Hmm... :-) Nekem nincs bajom a lenyeléssel. Utána még tudom gyengéden nyalogatni, puszilgatni, simogatni, amíg meg nem nyugszik. Ez két külön dolog szerintem. Viszont az arcomra, vagy a test egyéb pontjaira nem sok értelmét látom. Ha fenékbe csináljuk, akkor oda élvez el (be nem kapnám utána, a puncimba meg semmiképp), de azt annyira nem kedvelem...
2011. febr. 25. 14:00
 29/29 anonim ***** válasza:
Miért megalázó az arcra élvezés ha szeretitek egymást?Ha nyalás közben a csaj az arcomba spriccelne az fasza lenne.Én imádok arcra,szájba élvezni és utána még smárolok is vele.24/F
2011. febr. 25. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!