Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szereted a párod, de a nemi szerve nem a legszebb, attól, hogy szereted az illetőt, az is megszépül? Vagy csak elfogadás van?
Utolso vagyok!
Erre csak azt tudom mondani, kedves kerdezo, hogy ha egy fiu fanyalgassal, vagy szemmeregetessel reagal, ha egy lany felkinalja magat neki, az meg sem erdemli, hogy baratnoje legyen. Inkabb meg kene becsulnie azt a lanyt, aki annyira megbizik benne, hogy beengedi ot a bugyijaba! De lehet, hogy ez csak egy maradi, konzervativ hozzaallas...a fene tudja! De gondolom neki sem esne jol, ha te meg a peniszere tennel megjegyzeseket!
Mindenesetre neked eszedbe se jusson emiatt elbizonytalanodni es ketelkedni magadban, foleg, hogy azt irod, az elozo barataidnak nagyon is tetszett az a bizonyos testreszed is!
Abszolút egyetértek az utolsóval.
Nem tudom amúgy honnan eredeztethető ez a probléma, kik találták ki, de sanszos, h a nők a folytonos megfelelési vágya, és az hogy hagyják magukat, nagy szerepet játszott. Tudnék írni még jó pár sort, de felesleges.
Én a helyedben amúgy rákérdeztem volna h mi a baj, ha látom rajta, h a puncim kinézete, akkor arra konkrétan, és utána..nem is tudom. Vagy kinevettem volna, avgy kitaláltam volna, azaz nem is kellett volna kutaláni, mert ugye senki sem tökéletes, szal mondtam volna olyat, h nekem meg nem tetszik a kisujja. Csak úgy. Mert kb. egy szinten vana kettő.
Más oda figyelni az ápoltságra, sportra..egyebekre, és más a genetikába belekötni úgy, hogy a másikkal vmiért vagy, mert vonz, mert szereted..egyebek..:)
Szóval nonszensz az egész..
Ne hagyd magad, mert midnenkiben lehet vmi hibát találni, de hogy ilyet. Kis finnyadék.
Köszönöm utolsó kettő, aranyosak vagytok:)
Nekem is ugyanez a véleményem, mint nektek..főleg a legutolsó hozzászólás passzol hozzám.
Amúgy persze megkérdeztem, hogy most mi van(mikor vágta azt a fejet), és természtesen azt mondta, hogy semmi...és folytattuk. Eddig senkinek nem volt baja ott velem, és az a durva, hogy eddig ő a legidősebb, vicc.
Azóta ebből a szempontból bizalmatlan vagyok vele szemben, és hát...amíg elment fürdeni, kicsit kutakodtam a gépén. Nem kellett sokat keresnem, mert találtam egy mappát, amiben babapuncis lányok képei szerepeltek. Ezek után tuti nem láttam félre azt a nézést.
Nem tudom, hogy mi lesz. Persze aki szeret elfogadja. De kérdem én, az elfogadás jó ebben az esetben? Mert a mappából is kiderült, hogy ő azt szereti, nem az olyat, mint az enyém. Elfogadhatja persze, de mindig bennem lenne, hogy másmilyet szeretne:(
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!