Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha szereted a párod, de a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szereted a párod, de a nemi szerve nem a legszebb, attól, hogy szereted az illetőt, az is megszépül? Vagy csak elfogadás van?

Figyelt kérdés
köszi
2011. febr. 21. 12:48
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
83%

A Szeretet a kulcsszó..

Igen megszépül, sőt a hibáitól lesz szexi és különleges és izgató!

A tapasztalat beszél belőlem..

20/l

2011. febr. 21. 12:51
 2/23 A kérdező kommentje:
Ezt elfelejtettem: aki ír, azt felpontozom. Kivételt képez a trágár hozzászólás.
2011. febr. 21. 12:52
 3/23 anonim ***** válasza:
71%
Ha valakit szeretek, annak a hibáit is szeretem.
2011. febr. 21. 12:52
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan hogy nem túl szép, vagy szép. Mindenki egyedi és ettől különleges!
2011. febr. 21. 12:54
 5/23 anonim ***** válasza:
én például nem szeretnék bele egy tökéletes fiúba se. én a mostani barátomat, illetve az előző barátomat is a hibáiért szerettem. a hibái miatt szerettem bele. :)
2011. febr. 21. 12:55
 6/23 A kérdező kommentje:

12:55

Itt konkrétan a nemi szervről van szó, nem egyéb hibákról:)

De azért felpontoztalak, mert aranyos:)

2011. febr. 21. 12:56
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha szereted, akkor elfogadod, hogy olyan amilyen és ez nem okoz nehézséget. Ha gondot jelent az elfogadás, akkor talán a szeretet sem az igazi.
2011. febr. 21. 12:57
 8/23 anonim ***** válasza:
Megszépülni nem fog, sőt az idő előre haladtával egyre csúnyább lesz, ahogyan az embert minden testrésze ráncosodik, csúfúl. Az más kérés, hogy Te szebbnek fogod-e látni. Nem csak a nemzet, de aki nemzett az is dicső múltjából él.
2011. febr. 21. 13:08
 9/23 anonim ***** válasza:
Nekem nem a punci számít. Ha szeretek egy lányt, akkor tök mindegy milyen a puncija.
2011. febr. 21. 13:25
 10/23 anonim ***** válasza:
85%

Az utolsó komment vhogy nekem nem jött át, sztem nem ide vág.

De csak hogy válaszoljak, leszögezem, lány vagyok, én úgy gondolom, hogy persze, megszépül, normál esetben, ha két értelmes emberről beszélünk. Az meg sajnos egy külön téma, hogy manapság ebből divat lett kreálva, és van szép meg csúnya, EGYESEK szerint. Ezeket szoktam farkasoknak nevezni, mert azon kívül farkuk van, eszük nem sok, vagy ovisok még, vagy még nem láttak nőt, vagy ha láttak is, de finnyás kis...

Ilyennek nem kéne lennie, hogy fontosak legyenek a centiméterek vagy az esztétika, mert természetellenes, és nem emberi.

A másik, meg hogy nem tudom, h engem elfogadtak e, vagy szépnek tartották, de az utóbbira voksolnék, mert minden jel arra mutatott. Ha meg elfogadták, akkor saját szegénység bizonyítvány, mert ahogy én nem akadok fent ilyenen,a min nem lehet változtatni, és nekem úgy tökéletes ahogy van, hát kia fenét fog érdekelni, hogy ezt ő pont nem fogadja el. Ha ápolatlan vagyok, vagy rámférne egy kis sport, hát legyen, azon tudok változtatni de nem csak én, hanem a pasik is, mert kritzálni azt nagyon tudnak.

Szóval sztem normális esetben szépnek, és kívánatosnak tartja. aki meg nem, azt nem minősítem. ezek az én értékrendjeim.

2011. febr. 21. 13:30
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!