Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon ciki ha magamat orálisa...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki ha magamat orálisan elégítem ki?

Figyelt kérdés
Én egy 18 éves fiú vagyok. Nem vagyok meleg, van barátnőm. néha orálisan elégítem ki magamat, úgy hogy gyertya állásban mikor lemegyek a számba engedem a spermámat és lenyelem. Szerintetek egy nagyon gáz?
2011. febr. 21. 11:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nagyon russzul tetted fel a kérdést!!Nem elégited magad ki orálisan...mert akkor elejétől a végéig a szádban lene :D Szóval csak lenyeled a spermádat...háát szerintem,ha nem kezd rendszeressé válni,és esetleg nem kezded másokét is lenyelni akkor még nem feltétlenül meleg vagy...:D
2011. febr. 21. 11:22
 12/23 anonim ***** válasza:
én is megkóstoltam már a sajátomat de azért nem rendszeresen csinálom XD
2011. febr. 21. 11:23
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom, hogy ami a hálószobában történik, az mindenkinek a magánügye. Ha ez izgat fel, akkor tedd meg, senkinek sem ártasz vele. Csak aztán meg ne sérüljön a gerinced, mert irtó kínos lesz elmagyarázni a mentősöknek, hogy miért vagy gatya nélkül spermától síkos arccal a földön. :)
2011. febr. 21. 11:27
 14/23 anonim ***** válasza:
65%
Ha társaságban csinálod, lehet, hogy kicsit ciki.
2011. febr. 21. 11:29
 15/23 anonim ***** válasza:

Ahhoz, hogy orálisan kielégítsd magad pár bordát nem árt előtte kivetetni, mert anatómiailag képtelenség, hogy bekapd a cerkádat.

Az, hogy ilyen extrém módon kóstolod meg a saját spermádat? Mutass egy faszit, aki nem kóstólta meg legalább kíváncsiságból! Innentől tökmindegy, hogy az újjadról szopogatod le, vagy fejre állsz és belecsöpög a szádba.

2011. febr. 21. 11:41
 16/23 anonim ***** válasza:

11:41

én még nem kóstoltam meg a spermám!16/f

2011. febr. 21. 11:46
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem nehéz anatómiailag, hacsak nincs 30 centis pélója valakinek, de egy 20-ast már elér a nyelve hegyével.
2011. febr. 21. 11:47
 18/23 anonim ***** válasza:

11:46

És nem is érdekel? :D Még fiatal vagy. :) A csajok bezzeg nyeljék, mint kacsa a nokedlit, Te meg azt sem tudod, hogy sós, vagy cukros? Nem akarlak megbántani, csak ez az átlagfelfogás.

11:47

Persze lehet, hogy egy csernobili srác is simán be tudja kapni akár tövig. Feltételeztem, hogy átlagos adottságokkal rendelkezik. :)

2011. febr. 21. 12:11
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Baromira izgató a dolog, amíg el nem élvez az ember, én is sokszor csináltam. Ha sokat helyezkedtem, be tudtam kapni a végét, aztán mehet a löket.

Egyrészt baromira kényelmetlen, és majd' szétmegy a gerincem, ezért sietni kell. Másrészt amint elélveztem, és a számban van a cucc, a kezdeti felfokozott izgalom elmúlik, és elmegy a kedvem a lenyeléstől.

2011. febr. 21. 12:17
 20/23 anonim ***** válasza:
0%

úristennnnnnn -.-""

hát igen nagy isten állatkertje csak úgy látszik túl alacsony a kerítés!!!!

2011. febr. 21. 12:24
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!