Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon ciki ha magamat orálisa...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki ha magamat orálisan elégítem ki?

Figyelt kérdés
Én egy 18 éves fiú vagyok. Nem vagyok meleg, van barátnőm. néha orálisan elégítem ki magamat, úgy hogy gyertya állásban mikor lemegyek a számba engedem a spermámat és lenyelem. Szerintetek egy nagyon gáz?
2011. febr. 21. 11:10
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
66%
Besz.rok! Ezt meg tudod csinálni? akkor egészségedre!Szerintem sokan megpróbálnák, ha elérnék a nemi szervüket. Lányok is:)
2011. febr. 21. 11:13
 2/23 anonim ***** válasza:
38%
Hát... Ha téged ez izgat... De amúgy én megkérdőjelezném, a heteróságod ha ilyen fétiseid vannak :D
2011. febr. 21. 11:14
 3/23 anonim ***** válasza:
Nincs rossz íze?
2011. febr. 21. 11:15
 4/23 A kérdező kommentje:
én sem érem el. csak a számba élvezem
2011. febr. 21. 11:15
 5/23 anonim ***** válasza:
Nekem nem teljesen egyértelmű. Be is kapod a dákódat, vagy csak a spermát engeded bele?
2011. febr. 21. 11:16
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

egészségedre.

csak társaságba ne büfögj.

2011. febr. 21. 11:17
 7/23 anonim ***** válasza:
87%
Miért lenne ettől homoszexuális? Aki a kezével maszturbál az is homokos, mert képes volt megfogni a saját nemi szervét.
2011. febr. 21. 11:18
 8/23 anonim ***** válasza:
62%

Nagyon bátor vagy, hogy ezt lemerted írni! Kapsz hideget- "meleget" bőven!

Szerintem ha csak 1-2 alkalommal csinálod így még nem gáz (na ezt a pasik majd cáfolják), tapasztalatnak nem rossz. De ha rendszeressé válik és elkezdesz más szemmel nézni férfi társaidra, vagy fantáziálni róluk, akkor erős a gyanum, hogy mindkét nemet szereted. Ami azonban nem jelenti azt, hogy gáz, legalább tisztában leszel önmagaddal.

2011. febr. 21. 11:19
 9/23 anonim ***** válasza:
31%
Ez nem gáz, hanem kamu!
2011. febr. 21. 11:19
 10/23 anonim ***** válasza:

"én sem érem el. csak a számba élvezem"

akkor nem orálisan elégíted ki magadat.

2011. febr. 21. 11:21
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!