Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az baj, hogy nem szeretem az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, hogy nem szeretem az orális szexet? 18/L

Figyelt kérdés
a barátom, azt mondta h neki nem hiányzik, sztetek azért tetszene neki, ha hirtelen csak letámadnám vele?
2011. febr. 21. 09:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetlek kedves kérdező, hogy miért nem szereted? Ne érts félre nem gúnyból, pusztán kiváncsiságból.

Előjáték közben nem természetes számodra, hogy puszilgatod és csókolgatod a nemesbik szervét?

Igaz még fiatal vagy, ráérsz vele, de a körülöttem lévő nők tapasztalatából összeszedve, később sem igen fogod szeretni. Rossz élményed van ezzel kapcsolatban? Vagy csak nemrég kezdtetek szexuális életet élni? Mindenesetre a legtöbb férfi valójában nagyon is vágyik az effajta kényesztetésre, ha most még nem is, de a későbbiekben biztos.

2011. febr. 21. 11:00
 12/20 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen nem baj, de semmiképpen nem előny...
2011. febr. 21. 11:19
 13/20 A kérdező kommentje:
nincs semmilyen rossz tapasztalatom ezzel kapcsolatban. nem is tudom igazából h miért van ez. de lehet h majd megszűnik ezzel kapcsolatban az úgymond félelmem? hát kb másfél éve élünk szexuális életet, de tényleg kicsit félénk vagyok ilyen téren
2011. febr. 21. 11:22
 14/20 A kérdező kommentje:
mondjuk előtte már nincsenek félelmeim
2011. febr. 21. 11:23
 15/20 anonim ***** válasza:

Neki nem hiánzik a dolog - tőled.

Látszik egy nőn, ha nem szereti csinálni, és a "néha majd azért megteszem hogy örüljön" módszer nem fog működni.

2011. febr. 21. 11:27
 16/20 anonim ***** válasza:

A néha majd megteszem nekivel csak egyre rosszabb lesz, egyre jobban fogsz undorodni tőle és a srác is érezni fogja, hogy nem akarod, így még jobban el fogja utasítani, kerülni fogja a helyzetet. Én nem akarok károgó varjú lenni, de ha nem akarod szívvel-lélekkel, akkor inkább bele se kezdj, mert meg fogjátok bánni mindketten.

Azt nem mondom, hogy ne próbáld ki, mert evés közben jön meg az étvágy, lehet annyira megszereted, hogy el sem tudod képzelni majd a szexet nyalókázás nélkül.

2011. febr. 21. 12:05
 17/20 anonim ***** válasza:
De mért nem szereted (és a többiek is)ezt csinálni? Találkoztam olyan férfival aki szintén nem szeretett nyalni de ez ritka és ez előtt is értetlenül állok ! Kíváncsi lennék a szexet milyen sűrűn művelik az ilyenek ? Arra meg még jobban, hogy a párja mit szólna egy kiadós nyaláshoz?! Szex előtt persze.
2011. febr. 21. 13:09
 18/20 anonim ***** válasza:

Ha valamit nem szeret az ember akkor ne csinálja, hacsak nem az élete múlik rajta.

Nem értem miért kéne erőltetni a dolgot?!

Sokáig én sem akartam, még a gondolat sem tetszett. Aztán lett egy párom és kíváncsi voltam, hát megtettem.

A barátodnak valószínűleg tetszene ha rávetnéd magad.

2011. febr. 21. 13:28
 19/20 anonim ***** válasza:

Ha nincs vele szemben rossz tapasztalatod akkor csináld, gyakorold és meglátod neked is lesz benne örömöd.

De nem katasztrófális a helyzet, főleg ha tényleg nemrég kezdtétek el a dolgokat. A tested úgyis megüzeni, hogy kívánod-e így is kényeztetni. Tudod, mint evéskor, hogy mit ennél:)

2011. febr. 22. 09:48
 20/20 A kérdező kommentje:
megtettem neki, és nagyon örült. csodálkozott h honnan az ötlet, de úgymond teljesen el volt varázsolva :) Nem volt nekem se volt rossz sőt tetszett is. Ezelőtt gondolom amikor csináltuk még fiatalabb voltam. Azért tetszett nekem mert láttam h örül :)
2011. febr. 23. 08:44
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!