Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az baj, hogy nem szeretem az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, hogy nem szeretem az orális szexet? 18/L

Figyelt kérdés
a barátom, azt mondta h neki nem hiányzik, sztetek azért tetszene neki, ha hirtelen csak letámadnám vele?
2011. febr. 21. 09:14
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
46%
Igen.
2011. febr. 21. 09:15
 2/20 anonim ***** válasza:
0%
Ha te nem majd csinálja neki valaki más..
2011. febr. 21. 09:31
 3/20 A kérdező kommentje:
hát kösz a válaszokat, de azért egy 2 éves kapcsolat talán nem ezen múlik... Értelmes válaszokat vártam
2011. febr. 21. 09:34
 4/20 anonim ***** válasza:
57%
Ennyi idősen én sem voltam oda érte... DE hidd el, ha majd jön egy olyan alkalom, vagy ember, te is szívesen meg fogod neki tenni, gondolkodás nélkül.
2011. febr. 21. 09:34
 5/20 anonim ***** válasza:

Egyértelműen igen igeN igEN iGEN IGEN.

Én tuti dobnék egy hátast, ha másért nem, hogy jobban hozzáférjen. :)

2011. febr. 21. 09:40
 6/20 anonim ***** válasza:
52%
Savanyú a szőlő effektus. Minden pasi vágyik rá legalább, hogy megtudja milyen. Valami nagyon lehet Benned, hogy ennyit felad érted.
2011. febr. 21. 09:42
 7/20 A kérdező kommentje:
Hát régebben szoktunk egymásnak így örömet szerezni, de amiután szexelni kezdtünk utána ritkábban. De egy ideje már nem volt ilyen.
2011. febr. 21. 09:45
 8/20 anonim ***** válasza:

Az én barátnőm se szeret szopni, de a kedvemért bekapja néha. Szeretném ha többször csinálná, de nem követelem tőle, hiszen tudom hogy nem szereti.

Amikor néha így kényeztet, megtisztelve érzem magam.

2011. febr. 21. 09:57
 9/20 anonim ***** válasza:

Biztos hogy hiányzik neki, csak nem mondja, viszont akár két éves kapcsolat, akár nem, örülne, ha csinálnád. Nincs olyan fiú, aki nem szereti, legfeljebb elfojtja magában a dolgot.

Két éves kapcsolatban is lehet eltitkolni vágyakat. Ne legyél naiv.

2011. febr. 21. 09:59
 10/20 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat. akkor én is megteszem majd neki néha, biztos meglepődik majd, de akkor gondolom örül majd neki :)
2011. febr. 21. 10:02
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!