Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy éjszakás kaland? L20

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy éjszakás kaland? L20

Figyelt kérdés
A kérdésemet azzal kapcsolatban szeretném feltenni, hogy hol találhatok olyan fiut egy éjszakás kaladra akivel tényleg egyéjszakás is maradna! másnap elfeljtjük egymást, nem keressük, nem bezsélgetünk, nem leszünk barátok. 2 évig éltem kapcsolatban és vele feküdtem csak le! 20 éves vagyok szeretnék tapasztalni kicsit, nem összevissza dugni mindenkivel de kiprobálni miylen mással. A környezetemböl azért nem szereték sekit, mert tudom h igazábol mindenkinek többre is kellenék, járni is szeretnének velem nem csak lefeküdni, én viszont nem. ezért szeretnék valaki teljese idegent. hol találhatok ilyet?
2011. febr. 20. 20:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én miért nem találok sehol ilyen csajokat? Semmi párkapcsolat, érzelem, probléma, csak szex. Utána soha többet nem is találkoznánk.
2011. febr. 20. 22:22
 12/17 anonim ***** válasza:

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:22

Itt volt,csak lekésted...:D

2011. febr. 20. 22:24
 13/17 anonim ***** válasza:
Küldj képet, és megmondom...
2011. febr. 20. 22:56
 14/17 anonim ***** válasza:
És Noémi mit fog szólni? ,)
2011. febr. 20. 23:03
 15/17 anonim ***** válasza:

Noémi péntek óta nem szeret... :'(

Azt hitte, hogy megcsaltam, pedig nem, bár eléggé félreérthető volt, mert táncoltam rúdon, meg vittem be karban egy csajt, de barátokkal voltunk, én pedig szilveszter óta először ittam valami minimális alkoholt (3x2 centet) tehát be sem basztam, nem is éreztem, csak partiztam... De ő ezt nem vette jó néven.

2011. febr. 20. 23:34
 16/17 anonim ***** válasza:
Írj pü-t Baba,mert mondani akarok vmit aminek örülni fogsz :)
2011. febr. 21. 00:35
 17/17 anonim ***** válasza:
Volt egy olyan kapcsolatom, amelyik 2 hét levelezés után élőben másfél óráig tartott. Ebben benne voltak a kötelező körök (ismerkedés, oldódás) is. Aztán egy levélváltással lezártuk az egészet. Jó volt mindkettőnknek, de nem is terveztünk többet.
2011. febr. 21. 01:01
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!