Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy éjszakás kaland? L20

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy éjszakás kaland? L20

Figyelt kérdés
A kérdésemet azzal kapcsolatban szeretném feltenni, hogy hol találhatok olyan fiut egy éjszakás kaladra akivel tényleg egyéjszakás is maradna! másnap elfeljtjük egymást, nem keressük, nem bezsélgetünk, nem leszünk barátok. 2 évig éltem kapcsolatban és vele feküdtem csak le! 20 éves vagyok szeretnék tapasztalni kicsit, nem összevissza dugni mindenkivel de kiprobálni miylen mással. A környezetemböl azért nem szereték sekit, mert tudom h igazábol mindenkinek többre is kellenék, járni is szeretnének velem nem csak lefeküdni, én viszont nem. ezért szeretnék valaki teljese idegent. hol találhatok ilyet?
2011. febr. 20. 20:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
10 percet adok és tucat jelentkező lesz itt... 21/F
2011. febr. 20. 20:40
 2/17 anonim ***** válasza:

Valószínűleg 3 percen belül minimum 20 jelentkeződ lesz.

De egyébként bulikban keresgélj szerintem, ha tényleg ezt akarod...

2011. febr. 20. 20:41
 3/17 anonim ***** válasza:
5000 óránként .
2011. febr. 20. 20:42
 4/17 anonim ***** válasza:
vagy útszélen.
2011. febr. 20. 20:42
 5/17 anonim ***** válasza:
Társkereső oldalakon ezernyi jelentkezőt találsz. Ebben biztos vagyok. De egy szórakozóhelyen is akad jópár ilyen ember.
2011. febr. 20. 20:43
 6/17 anonim ***** válasza:

1 évig volt egy olyan lány ismerősöm, akivel hetente egyszer együtt voltunk. semmi párkapcsolat, csak szex!! egy helyen buliztunk, így ismerkedtünk meg, rögtön felmentem hozzá, ez így volt minden pénteken vagy épp szombaton. sajnos novemberben elutazott:(

azért volt tartós kapcsim is:)

20F

2011. febr. 20. 20:43
 7/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Máris itt van egy!:)

Hol laksz?Merre fele?Küld az email címed a többit megbeszéljük ott!Küldök képet te is én is,aztán eldöntöd akarsz e egy jót döngetni vagy sem!

27/F

2011. febr. 20. 20:45
 8/17 anonim ***** válasza:

ez a gond? szerintem kaptál már 47345 privit. amúgy ennél egyszerűbb dolog nincs a világon, mint egy fiatal (jobb esetben csinos) lánynak alkalmi szexpartnert találni.

szemezgess az itteni jelentkezők közül, esetleg szexpartnerkereső, de ha csak beregisztrálsz egy love.hu-ra vagy egy lovebox.hu-ra és kiteszel egy provokatív képet, kapni fogsz napi 50-60 levelet.

23f

2011. febr. 20. 21:02
 9/17 anonim ***** válasza:
na mivan nem akarod hogy jól megdugjalak?
2011. febr. 20. 21:26
 10/17 anonim ***** válasza:
Kimész az utcára, leszólítod az első szembejövő embert aki tetszik, mondjuk azzal a kifogással hogy "szia, akarsz dugni egyet?" Kamu néven mutatkozol be, így tuti hogy nem fog keresni :)
2011. febr. 20. 21:39
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!