Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ha 17 vagyok és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha 17 vagyok és nem volt még pasim ronda vagyok?

Figyelt kérdés
Bár azt mondják jó az alakom, fiatalabbnak nézek ki a koromnál,de már lerondáztak és pasim sem volt még.A kérdésem az lenne lehet más oka is h nem kellek senkinek vagy tényleg ronda lehetek?Képet nem küldök és norm.válaszokat légyszi.
2011. febr. 19. 20:29
1 2 3
 21/27 .Daniel. ***** válasza:

Én azt mondom nincs ronda nő csak kevés pia!:)

Ki ért egyet velem?

2011. febr. 19. 21:04
 22/27 anonim ***** válasza:

Ha szeretnél beszélgetni dobj egy levelet.

17f

2011. febr. 19. 21:20
 23/27 anonim válasza:

Igaz, hogy manapság a fiatalok elég korán kezdenek egymással kapcsolatot, de az, hogy 17 évesen még nem volt barátod, még nem jelenti azt, hogy csúnya lennél!

Hidd el, eljön az idő, és lehet hogy Te csinálod jól, mert érettebben fogsz már gondolkodni.

2011. febr. 19. 21:30
 24/27 anonim ***** válasza:

Ha gondolod segítek elvenni a szüzidet, hacsak nem vagy az a jajj az elsőt az igazival akarom típusu csaj:)

18f

2011. febr. 19. 21:44
 25/27 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, hogy merre jársz (bulik ilyesmi), mennyire vagy félénk, kezdeményező, és milyenek az elvárásaid. Az, hogy korod alapján döntöd el, hogy ronda vagy-e, az hülyeség.
2011. febr. 19. 22:57
 26/27 anonim ***** válasza:

szerintem nem biztos hogy ronda vagy

nem vagyok beképzelt,meg egoista r.banc meg semmi,de amúgy engem is több éven keresztül cikiztek a suliban hogyy milyen rusnya vagyok meg minden,de szerintem nem vagyok csúnya.

végülis nem vagyok kövér,nincs nagy orrom,szépek és fehérek a fogaim,a hajam is rendben van,nem vagyok büdös,ruhákba meg olyanokba járok hogy nem vagyok az a tipikus csajos hogy rózsaszínbe flangáljak,egyszerüen felveszek egy farmert meg egy pólót+torna cipő:P

és akikkel nem egy suliba járok,azok szerintem szép vagyok :))

szerintem mehetnél bulizni,ismeerkedni..akik meg azt mondják hogy ronda vagy,ne foglalkozz velük

hidd el,lehet hogy most mindenkinek az olyan lányok tetszenek,akikek van 5 kiló smink és 14 évesen már túl vannak 3 abortuszon,de később megjön az eszük és nem a cicababák fognak nekik tetszeni hanem a természetesen szép,igényes lányok :))

szerintem a veled egykorú fiúk még éretlenek,ezért ismerkedhetnél idősebbekkel

2011. júl. 18. 21:48
 27/27 anonim ***** válasza:
*azok szerint szép vagyok :))
2011. júl. 18. 21:50
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!