Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ha 17 vagyok és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha 17 vagyok és nem volt még pasim ronda vagyok?

Figyelt kérdés
Bár azt mondják jó az alakom, fiatalabbnak nézek ki a koromnál,de már lerondáztak és pasim sem volt még.A kérdésem az lenne lehet más oka is h nem kellek senkinek vagy tényleg ronda lehetek?Képet nem küldök és norm.válaszokat légyszi.
2011. febr. 19. 20:29
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Illetve a ronda lányoknak is a jóképű pasi kellXD Az értelmes embereknél jön a szerelem és nem külsőből fakadva:)
2011. febr. 19. 20:42
 12/27 A kérdező kommentje:
Utolsó ja igazad van de mikor szerelmes lettem hú hát az r.o.h.a.d.t nagy csalódás volt.
2011. febr. 19. 20:47
 13/27 anonim ***** válasza:

Sztem külső ami megfog, belső ami megtart...

de hát én senkit nem fogok meg

2011. febr. 19. 20:47
 14/27 A kérdező kommentje:
Ezzel én is így vagyok utolsó.Második válaszoló köszi azért rendes lehetsz jó lenne ha igazad lenne!
2011. febr. 19. 20:49
 15/27 anonim ***** válasza:

A kérdésed értelmetlen,mert senki nem fogja tudni 3 mondatból megmondani,hogy ronda vagy vagy sem.Ha ez érdekel akkor egészítsd ki egy képpel.Ha okot keresel akkor sem itt kéne,hanem magadban kéne eldönteni mi lehet a gond..De felsorolok párat,döntsd el,melyik áll közel a valósághoz.

- ronda vagy

-csúnya a bőröd,tele pattanásokkal,hegekkel

- kapa fogaid vannak

-rossz fogaid vannak

-büdös a szád,igénytelen vagy

- Agyonsminkelt vagy

-beképzelt vagy

- túl sokat vársz el egy sráctól vagyis magadhoz képest túl nagyok az elvárásaid

-Voltaképpen udvarolnának neked,és van aki járna veled,de te őket látod rondának

-túl gebe vagy

-semmi tested nincs,se fenék,se derék,se csípő,se mell..csak egy deszkalap

- túl kövér vagy

-izzadságszagú vagy...stb

Nagyon sok ok lehet,hogy 17 évesen nem volt még senkid..

Az is lehet,hogy igazából még nem is vágytál rá,hogy legyen valakid..

Néha nem árt észre venni a körülötted lévő "unalmasnak,kicsit ronda fiúknak" a pillantását is..

2011. febr. 19. 20:49
 16/27 A kérdező kommentje:
Cuki vagy utolsó de egyik sem igaz rám.Pusztán nem volt senkim.
2011. febr. 19. 20:53
 17/27 anonim ***** válasza:

Ha jó az alakod, ronda nem lehetsz :D

és ha csak egyszer mondták rád az egyáltalán nem sok. Az lenne a durvább ha piszkálnának, vagy egyenesen elkerülnének a külsőd miatt. Szerintem amolyan átlagos lehetsz, sőt még az is lehet, hogy egész szép vagy, csak nem mernek hozzád közeledni.

Hidd el nem vagy egyedül ezzel, sőt, ha belsőleg szerethető, nagyon jó esélyei vannak egy ilyen lánynak mint te :)

16/f

2011. febr. 19. 20:54
 18/27 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem biztos. Szerinted ezek a hidrogénszőke, derékig érő fókapunciszőrös csilivili kabátot hordó csücsörítőp*csák szépek?

Nyilván akadnak köztük, de az esetek nagy részében semmi különleges nincs bennük. Fél kiló smink, amitől 15 évesen 25-nek látszanak, a korosztályodban meg menő ilyenekkel járni. Arról nem is beszélve, hogy enyhén kihívóak.

Velük ellentétben pedig rengeteg gyönyörű lány szaladgál mindenfelé, akire nem figyel senki, mert néha mondjuk szokott gondolkodni is és nem teszi boldoggá, ha beb@szcsizik és részegek fogdossák a diszkóban.

Szóval akár ilyen is lehetsz, akkor pedig minden tiszteletem. De mivel semmit nem tudunk rólad a kérdés sem igazán megválaszolható. A lényeg az, hogy nem feltétlenül ronda aki még nem járt senkivel. Főleg 17 évesen...

2011. febr. 19. 20:55
 19/27 A kérdező kommentje:
Talán az utolsó elötti mondat tényleg nem nagyon vágytam rá de zavar h nem kerestek.Am volt néhány akinek tetszettem egy ideig de utána tovább álltak semmi közeledés nem volt.
2011. febr. 19. 20:56
 20/27 anonim ***** válasza:
"A ronda fiúknak is jó csajok kellenek" Ez pont fordítva van, a ronda lányoknak se kell ronda fiú. Sztem te is ronda fiúknak tetszettél eddig, akik persze nem kellettek neked, és ezért nem volt még senkid.
2011. febr. 19. 21:01
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!