Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ez nektek probléma?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ez nektek probléma? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Nem tudom h gond e a lanyoknak ha kicsi a szerszam.Nem akkor amikor áll, hanem nyugalmi állapotban eleg kicsi.

Nem volt meg problema a meretemmel(vagyis en nem tudok rola), csak érdekelne.

2011. febr. 19. 16:46
 1/7 anonim ***** válasza:
mivel nem nyugalmi állapotban használod, senkit sem érdekel hogy akkor mekkora
2011. febr. 19. 16:48
 2/7 anonim ***** válasza:
ha izgalmi állapotban nem kicsi akkor kit érdekel a nyugalmi mérete? :)
2011. febr. 19. 16:49
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen problémám van, annyi hogy nyáron shortba fürdök h ne érezzem cinknek:D
2011. febr. 19. 17:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát bajnak nem baj, csak furi. Ha megtalálnám életem szerelmét, biztos nem problémáznék rajta, de azért jobban szeretném, ha az illetőnek majd "normális" szerszáma lenne, olyan se túl kicsi, se túl nagy. Bár az se mindegy, hogy mit értesz kicsi alatt...
2011. febr. 19. 17:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, hogy nyugalmi állapotban mekkora.

Ha meg áll nem méricskélem, annál sokkal jobb dolgokat lehet vele csinálni! :P

2011. febr. 19. 23:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Jó ez az oldal szeretem.

Nekem is ez a problémám, edzés után mindig a többi izom részbe megy a vér és legtöbször is na meg ha hives van. De ha meleg van vagy pisilni kell meg ha áll akkor nem gond. Sokszor zavar a mai napig. De látván ,h nem vagyok egyedül kezdek megnyugodni. Ne izguljuk fiúk. ;)

F30

2011. febr. 21. 12:02
 7/7 anonim válasza:
Mindig tartsd készenlétbe akkor nem ciki.XD
2012. dec. 11. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!