Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet a probléma a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a probléma a párom hímvesszőjével? (Részletek lent)

Figyelt kérdés

A párommal egy éve élünk rendszeres nemi életet, eddig gumióvszerrel védekeztünk most viszont már nem használunk óvszert. Én rendszeresen járok nőgyógyászhoz és hála Istennek eddig semmi komolyabb problémát nem észleltek. Viszont pár évvel ezelőtt amikor rendszeresen jártam úszni, összeszedtem egy enyhe gombás fertőzést és a nőgyógyászom felhívta rá a figyelmem, hogy bármikor kiújulhat.

A párommal az a helyzet, hogy az aktust követően fáj a pénisze azt mondta, hogy enyhe szúró érzést érez ha hozzáér vagy (elnézést a részletes kifejtésért) amikor visszahúzza rajta a bőrt akkor pedig picit feszül neki. Lehetséges, hogy nálam újult ki a fertőzés és ezt most tőlem kapta el vagy egészen más probléma áll a háttérben? Korábban azt is mondta, hogy az aktust követően ha nem volt időnk pihenni és sietünk vhová sokszor érzett zsibbadó érzést a heréinél és előfordult, hogy a mostanihoz hasonló fájdalmat is. Rajtam kívül nem volt más partnere így nemi betegségtől nem kell tartanom. Én pedig ahogy már mondtam rendszeresen járok nőgyógyászhoz és nálam is mindent rendben találtak. Mi lehet a gond? Előre is köszönöm a segítséget!

L/18

2010. jan. 22. 21:19
 1/6 anonim ***** válasza:

megcsalt volna..? :S

Nem tudom

2010. jan. 22. 21:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Ugyan ilyen érzés nekem akkor volt amikor a páromnak kijött az a betegség ami neked is.

22F

2010. jan. 22. 21:27
 3/6 anonim válasza:
Ez furi szerintem el kéne mennie orvoshoz ... mert ha összeszedte töled te hiába kezeled magad ha ö nem.. kiújul..
2010. jan. 22. 21:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne, hogy nem ... Én megbízom benne, látom rajta, hogy nagyon szeret! Folyton együtt vagyunk és ha épp nem találkozunk Ő rendszeresen fent van msn-en így bármikor tudok Vele beszélni ... Többször is adódott már olyan helyzet, hogy úgy tűnt, hogy nem lát más megoldást a szakításon kívül mert annyira nem tudtunk kijönni egymással de sosem tudott elengedni mert szeret és nagyon komoly tervei vannak velem. Remélem, hogy nem kell benne csalódnom, néha persze vannak kételyeim de én bízom benne! Ha másra vágyott volna már annyiszor adódott volna lehetősége arra, hogy otthagyjon de sosem tette meg ... Korábban nem egyszer hangzott el tőle, hogy ő inkább otthagy ha más nőt kíván meg, vagy ha más tetszik meg neki mert a megcsalásnak nem látja értelmét inkább szakít. ... Azt mondta ha valakinek már más indítja be a fantáziáját vagy más lányon jár az esze valószínűleg már nincs meg a kellő szeretet a párja iránt így már az együttjárás értelmét veszti. Ez kicsit mentegetőzésnek tűnhet de nem annak szántam. Inkább azt próbáltam meg leírni, hogy bízom benne. :)
2010. jan. 22. 21:30
 5/6 A kérdező kommentje:
uhh ezt még a megcsalásos részhez írtam! :)
2010. jan. 22. 21:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem pont ilyen érzés volt mikor tripperem volt.
2013. aug. 14. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!