Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi lehet a probléma a párom...

Mi lehet a probléma a párom hímvesszőjével? (Részletek lent)

Figyelt kérdés

A párommal egy éve élünk rendszeres nemi életet, eddig gumióvszerrel védekeztünk most viszont már nem használunk óvszert. Én rendszeresen járok nőgyógyászhoz és hála Istennek eddig semmi komolyabb problémát nem észleltek. Viszont pár évvel ezelőtt amikor rendszeresen jártam úszni, összeszedtem egy enyhe gombás fertőzést és a nőgyógyászom felhívta rá a figyelmem, hogy bármikor kiújulhat.

A párommal az a helyzet, hogy az aktust követően fáj a pénisze azt mondta, hogy enyhe szúró érzést érez ha hozzáér vagy (elnézést a részletes kifejtésért) amikor visszahúzza rajta a bőrt akkor pedig picit feszül neki. Lehetséges, hogy nálam újult ki a fertőzés és ezt most tőlem kapta el vagy egészen más probléma áll a háttérben? Korábban azt is mondta, hogy az aktust követően ha nem volt időnk pihenni és sietünk vhová sokszor érzett zsibbadó érzést a heréinél és előfordult, hogy a mostanihoz hasonló fájdalmat is. Rajtam kívül nem volt más partnere így nemi betegségtől nem kell tartanom. Én pedig ahogy már mondtam rendszeresen járok nőgyógyászhoz és nálam is mindent rendben találtak. Mi lehet a gond? Előre is köszönöm a segítséget!

L/18

2010. jan. 22. 17:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Akkor v.színű, hogy minden rendben van. Talán az lehet a "baj",hogy a hüvely erős savas hatását nem bírja. Próbáljátok ki újra óvszerrel,hogy akkor mi történik. Ha továbbra is fennál, akkor szerintem kérjétek ki szakember véleményét.
2010. jan. 23. 14:02
 2/2 anonim ***** válasza:
A húgycsőben lehet gombás fertőzése, kéne egy spermavizsgálat, abból ki tudnak deriteni sok dolgot. Különben csak egymásnak adogatjátok a gombákat... Jobb utána járni, mert később férfimeddőségi problémákat okozhat...
2010. jan. 25. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!