Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hetero lányként meleg fiútól/l...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero lányként meleg fiútól/lánytól szeretnék kérdezni pár dolgot egy egyetemi házidolgozat készítése céljából! Válaszolnátok?

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok a melegekről kell házidolgozatot írnom egy szociológiai kurzusra. A kérdéseim a következők:

-Hány évesen jöttetek rá, hogy melegek vagytok?

-A családotok tud róla?

-Ha igen, hogyan fogadták a család és a barátok?

-Van párkapcsolatotok?

-Szeretnétek, ha engedélyeznék a házasságot az örökbefogadást számotokra?

Nagon megköszönném, ha valaki írna, természetesen anonym maradnak a válaszok a dolgozatomban

2011. febr. 19. 15:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én ismerek meleg párok által felnevelt gyerekeket. Teljesen átlagos, ép lelkú fiatalok lettek. Nyilván MINDENKIT piszkálnak az oviban vagy általánosban, ez elkerülhetetlen, de egy stabil, jól működő család az biztos háttér.

Szerintem nem gázabb ha valakinek két anyja van mintha apu verné anyut(és persze a gyereket is), vagy apu alkoholista lenne, sőt... Ha elfogadják Pistikét aki roma, elfogadják Józsikát aki kerekesszékes, ha elfogadják Béluskát akinek börtönben ül az apja akkor a melegek gyerekeit is el fogják fogadni. A kisgyerekeknek sokkal több érzelmi intelligenciájuk van mint egy felnőttnek.

2011. febr. 19. 20:18
 12/15 anonim ***** válasza:

-12 évesen már éreztem hogy a lányok, de hát akkor még azt se tudtam konkrétan mi ez. 14 évesen forrt ki bennem szerintem teljesen ez a dolog. előtte voltam fiúkkal is de az nem ért semmit, csak segített rájönni ,hogy ez nem pálya.

-A családomban még senki sem tudja, amíg nem lesz egy komolyabb kapcsolatom addig nem szeretném elmondani nekik.

-A barátaim nagy része tudja, és ők nagyon jól fogadták, sőt támogatnak, ami nagyon jó érzés. mindenben mellettem állnak. és persze egy poént se hagynak ki ha arra kerül a sor:):):)

-most épp nincsen senkim.

-talán a templomi esküvő túlzás, de amúgy engedélyeztetném. az örökbefogadással még nem tudom hogy vagyok. nem ellenzem, de tisztában vagyok azzal is hogy a gyereknek milyen ha két apu/anyu van. ebben nem tudok állást foglalni-

16/L:)

2011. febr. 19. 22:28
 13/15 A kérdező kommentje:

Húú, nagyon szépen köszönöm, hogy ennyien irtatok, nem is gondoltam volna:) Persze mindenki véleménye érdekel, a biszexualitás is.

Hát igy a dolgozat céljából próbáltam minnél jobban beleásni magam a témába, mert nekem nincs meleg ismerősöm, és örülök, hogy itt a családotok, barátaitok viszonylag jól fogadták, mert olvastam nagyon durva dolgokat is:S

Köszönöm mégegyszer a sok választ, majd ha még lenne valami kérdésem, remélem szivesen válaszoltok késöbb is.

2011. febr. 20. 13:38
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha beleástad madad a témába, akkor azért nem ártana tudni, hogy ez a megfogalmazás eléggé kirekesztő. Mert ugye vannak melegek, leszbikusok, biszexuálisok, panszexuálisok stb. És akkor még vannak a genderügyek pl. FtM, MtF, gendergueer, crossdressing stb.

A politikailag orrekt megfogalmazás a queer, esetleg mint szinimíma az LGBMT bár abban nincs benne a pan meg még egy csomó minden.

2011. febr. 20. 17:43
 15/15 A kérdező kommentje:
Nekem egy 3 oldalas zh volt a célom, annyira mélyen nem kellett belemerülnöm, nekem már az itt megtudtak is sokat segitettek,ha a többit is belevenném, akkor bőven lehetne többet is irni, de a tanár kikötése ez volt.
2011. febr. 25. 13:17
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!