Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Szerintetek a 17,5...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek a 17,5 cm-es szerszámommal próbálkozzak a barátnőmnél anális szexszel?

Figyelt kérdés
Mármint arra vagyok kíváncsi, hogy milyen érzés ez neki, illetve, azt már hallottam hogy nem lehet túl nagy mert akkor fájdalmat okoz.
2011. febr. 19. 13:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%
A férjemnek is kb. ekkora de nem fáj análisan.
2011. febr. 19. 20:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, az ánuszok sem egyformák. És ő csak a hosszát írta, nem azzal van ott a baj ha van.
2011. febr. 20. 01:03
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem a hossz számít, hanem a vastagság. A hossz sosem lehet akadály, hiszen ha extrém hosszú lenne, akkor is kiküszöbölhető azzal, ha például nem tolod lendületből tövig. Széltében viszont muszáj beférnie az egésznek, hogy neki lehessen egyáltalán kezdeni az aktusnak. Ugyanakkor a 17 centi nem nagy, olyan 1-2 centivel hosszabb az átlagnál, ebből ítélve pedig a vastagsága is valószínűleg átlag körüli lehet. Szóval szerintem menni fog az. Beszéljétek meg, és sok sikert! ;)
2011. febr. 20. 11:46
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!