Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Szerintetek a 17,5...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek a 17,5 cm-es szerszámommal próbálkozzak a barátnőmnél anális szexszel?

Figyelt kérdés
Mármint arra vagyok kíváncsi, hogy milyen érzés ez neki, illetve, azt már hallottam hogy nem lehet túl nagy mert akkor fájdalmat okoz.
2011. febr. 19. 13:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
57%

Az én barátomnak is hasonló méret (egy centivel nagyobb kábé), és egyáltalán nem okoz fájdalmat análisk özösülésnél.

De azért remélem a barátnőddel is megbeszéltétek ezt, és nem csak úgy gondolod azt a próbálkozást, hogy egy váratlan pillanatban berakod, aztán lesz ami lesz. :D

2011. febr. 19. 13:54
 2/13 sellester válasza:
26%
igen kúrd szét
2011. febr. 19. 13:55
 3/13 anonim ***** válasza:
16%
Pont olyan érzés lenne neki, mint neked is, így javaslom d*gj fel magadnak valamit, amit akkora mint a farkad és megtudod.
2011. febr. 19. 14:02
 4/13 anonim ***** válasza:

ha izgul ő is rá akkor nem fog fájni,

de ha ő fél vagy nem akarja akkor lehet fájni fog neki

és még bajt is okozhatsz...

2011. febr. 19. 14:03
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem okoz ez problémát.
2011. febr. 19. 14:49
 6/13 anonim ***** válasza:
53%

>>Pont olyan érzés lenne neki, mint neked is<<

Csak tippelem, de szerintem eléggé más érzés lehet egy nőnek meg egy férfinak. Abból az egyszerű oknál fogva, hogy más az anatómiánk. A férfinak a prosztatáját is izgatja (vagy éppen bántja, ami nagyon kellemetlen érzés) a behatolás, egy nőnek meg nem, viszont a hüvelyfalat a másik oldalról ingerli. Azt viszont meg a férfiak nem tudják milyen.

2011. febr. 19. 15:08
 7/13 anonim ***** válasza:
68%

15:08

Nagyon jól írod, de még kiegészíteném kicsit: nőknél az orgazmus elérésében hatalmas szerepe van a medence izomzatának, az anális közösülés pedig közvetlenül hatással van ezekre az izmokra.

Elég érdekes azért, hogy a nőknél és a férfiaknál is az anális izgatás az, ami teljesen direkt módon izgatja azt, ami a leginkább felelős az orgazmusét.

2011. febr. 19. 15:13
 8/13 anonim ***** válasza:
52%
Ja igen, még akkor a harmadik válaszolónak: ha megnézed a férfi és a nő anatómiáját, láthatod, hogyegy férfinak sokkal hamarabb következnek érzékeny szervei. Nőként tudom, hogy a hossz igazán nem oszt, nem szoroz. Inkább csak a vastagság. Viszont egy férfinál már kellemetlen lehet egy 18 centi környéki tárgy...
2011. febr. 19. 15:15
 9/13 Cleptomaniac ***** válasza:
100%
Annyival azért kiegészíthetném ezt a tökéletes eszmefuttatást (nem bántó szándék vagy hangvétel), hogy a fájdalmat főleg a végbélnyílás záróizmának tágulása, pontosabban nem tágulása miatt érezzük. És ez nőknél-férfiaknál azonos. Először ezt kell legyőzni, és utána jöhet a többi.
2011. febr. 19. 15:39
 10/13 anonim ***** válasza:

A belében még több a hely mint pnciban, de csak hosszában. Ha vastag is akkor lehet hogy nem lenne bölcs dolog.

Ez is olyan dolog hogy biztosan nem tudhatod míg ki nem próbáltad.

2011. febr. 19. 19:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!