Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ad valaki olyankor hangot?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ad valaki olyankor hangot?

Figyelt kérdés
Ti amikor masztiztok adtok ki hangot (nyögés, sikitás, stb...)? Van némán csak csináljátok?
2011. febr. 18. 21:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Én közben elszavalom a Toldit.
2011. febr. 18. 22:05
 12/23 anonim ***** válasza:
65%
Hörgök mély hangon, mint valami beteges sátanista, aztán a végén mikor jön az orgazmus, visítok meg olyan hangon éneklem az orosz himnuszt, mint aki héliumot nyelt.
2011. febr. 18. 22:07
 13/23 iDev ***** válasza:
66%
Én közben brummogok, és azt ordítom, hogy "Én vagyok Brúnó, az erdő korlátlan ura! Hozzátok elém a vadőr lányát!"
2011. febr. 18. 22:07
 14/23 anonim ***** válasza:
hangot se szoktam kiadni :D
2011. febr. 18. 22:09
 15/23 picikee válasza:

nem igazan hangnak neveznem...

inkabb annak hogy melyeben veszem a levegot vagy valami ilyesmi:p

2011. febr. 18. 22:17
 16/23 anonim ***** válasza:
Én tök kussban nyomom. Csak amikor elérkezik a pillanat, felkiáltok, hogy "jippi-jóó"!! xd
2011. febr. 18. 22:18
 17/23 iDev ***** válasza:
77%
Én is teljesen csendben csinálom, nehogy gyanút fogjon a többi utas a buszon. :P :)
2011. febr. 18. 22:20
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig a kabala baseball sapkám felveszem, fordítottan. Aztán rápattanok egy székre, elkapom a szerszámot, meg puszilom, meg simogatom, olvasok neki mesét, majd jól megmarkolom és elkezdem nyúzni, gyötröni. Ez alatt úgy dörmögök, mint egy trabant motorja vagy éppen azt mondogatom, hogy : "hutyutyu, hutyutyu stb.."
2011. febr. 18. 22:21
 19/23 anonim ***** válasza:

Én mindig a tükörre élvezem :P

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:20

xDD

2011. febr. 18. 22:22
 20/23 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor el szoktam mondani egy imát amitől könnyebben elmegyek:Egyenletesen változó körmozgást végző test szöggyorsulása egyenlő a szögsebesség megváltozásának és a szögsebesség megváltozásához szükséges időnek hányadosával.Próbáld ki.Ez hasznos.Üdv
2011. febr. 18. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!