Mi van olyankor, ha a Fiat Stilo típusú autóm az 'Airbag Failure" hibát írja és közben figyelmeztető hangot is ad minden indításkor? Másnak is csinál ilyet? Mit lehet vele tenni?
Sziasztok!
Nálam is jelentkezett a légzsákhiba 6 éves stilomnál....elvittem szervízbe 60E forint lett volna a javíttatás majdnem dobtam egy hátast....de utánajártam és találtam egy nagyon segítőkész srácot aki segített a hibában, küldött egy kütyüt (szimulátort) saját magam be tudtam szerelni és megoldódott a hiba, a légzsákok működnek megszünt a hülye csipogás az ár töredékéért. Ha valakit érdekel megadom az e-mail címét.
Ámbár nem friss kérdés de a válasz lehet hogy hasznos lesz, a jövöben ide tévedőknek.
Leggyakrabban azért van ez a hiba, mert az üllések allat lévő érzékelők szétcsusznak.Itt levan írva a megoldás:
Vagy b lehetőség az anyos üllésben van úgynevezet üllés foglaltság érzékelő. Ez is elszokta magát hányni. Itt 3 lehetőség van. 1 szerelő -> új érzékelő 50-60e ft. 2->rendelni egy szimulátort abban van egy uC és az szimulálja az érzékelőt. 3 lehetőség te készítesz szimulátort, néhány ellenálás az egész. Nézz körül itt: www.stiloklub.hu
üdv,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!