Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem akar velem szeretkez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar velem szeretkezni? Előző kapcsolataiba nem volt gond ezzel. Több egy éjszakás kalandja volt. De velem megáll mindig a csóknál és a pettingnél. Miért van ez?

Figyelt kérdés
Pedig mindent bevetek nála amit tudok. Sexy hálóing, sok csók, ölelés amit akar. Ruhán keresztül engedi is hogy játszak vele, de ruha nélkül nem enged semmit. miért lehet ez?
2011. febr. 18. 18:24
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Igen szeret igazán. Ha nem így lenne nem lenne velem 9 hónapja:) és még nem láttam meztelenül. ha engedi is, hogy vetkőztessem akkor is megállít a nadrágnál. Eddig azt mondta, hogy nem szereti az óvszert így várjunk addig még hat a fogamzásgátló. Már azt is szedem 1hónapja így várom majd a fejleményeket, hogy mit fog most alkotni.

De megmondtam neki, nem a legfontosabb dolog a sex a kapcsolatban, de azért nem árt ha van.Szeritem:)Úgyhogy most várom a 7végét elvileg nálam alszik megint és kíváncsian várom mit alkot majd. De remélem ettől többet, mint eddig.

2011. febr. 22. 10:29
 22/25 anonim ***** válasza:

Rosszul látod ! Igen is a jó kapcsolat alapja a tökéletes szexuális kapcsolat a pároddal !

Ha nem fog működni a szex akkor garantálom, hogy nemsokáig fogod ezt tovább bírni!

Én azt mondom, hogy hagyd a pi be azátán éld az életed egy normális potens férfival!

Egyszerűen ez nem normális, hogy 9 hónap alatt nem mutatta meg magát és ruhába alszik melletted. Ha meg bármilyen problémája lenne akkor meg meg kellett volna már beszélnie veled nem pedig rejtegetni a dolgot . Ez az együttélés alapja, hogy megosztjuk a problémánkat a másikkal nem pedig titkolózzunk legyen az testi adottság vagy lelki trauma.

2011. febr. 22. 10:57
 23/25 anonim ***** válasza:
Ja a "A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:40" voltam az előző !
2011. febr. 22. 11:00
 24/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi az oka, de az tény hogyha ez sokáig így marad bármennyire is szeretem mennie kell:(. Mert a megcsalás sem megoldás semmire. De 7végén beszélgettem vele és remélem vette a lapot:)
2011. febr. 22. 11:14
 25/25 A kérdező kommentje:
Vette a lapot. Megtört a jég. Nem tudom miért félt ettől ennyire. hiszen nagyon jó volt és semmi hiba nem volt a testén.:)
2011. febr. 27. 17:35
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!