Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem akar velem szeretkez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar velem szeretkezni? Előző kapcsolataiba nem volt gond ezzel. Több egy éjszakás kalandja volt. De velem megáll mindig a csóknál és a pettingnél. Miért van ez?

Figyelt kérdés
Pedig mindent bevetek nála amit tudok. Sexy hálóing, sok csók, ölelés amit akar. Ruhán keresztül engedi is hogy játszak vele, de ruha nélkül nem enged semmit. miért lehet ez?
2011. febr. 18. 18:24
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Talán szégyell valamit magán.
2011. febr. 18. 18:27
 2/25 A kérdező kommentje:
Pedig nincs mit szégyelnie. Nagyon jó pasi. Bár ki tudja mi van a nadrág alatt...
2011. febr. 18. 18:30
 3/25 anonim ***** válasza:
Hát ezaz, talán a méretét szégyelli, vagy bármit.
2011. febr. 18. 18:32
 4/25 A kérdező kommentje:
De miért pont előttem? Jó pár lány volt már az ágyában előttem. Előttük nem szégyelte? Pedig volt neki pár egy éjszakás kalandja is. Velem meg együtt van 9hónapja. Eddig azt mondta, hogy nem akarja, hogy terhes legyek(gumit nem akar használni), de már most bogyót is szedek és még sem akar semmit. Pedig érzem ruhán keresztül is, hogy akar.
2011. febr. 18. 18:35
 5/25 anonim ***** válasza:
Talán téged komolyan vesz és számít a véleményed. Egy egyéjszakás kalandban nincsenek érzelmek, sem megvetés, sem lenézés sem semmi, talán pont azért tart tőled, mert szeret. Együtt aludni sem szoktatok?
2011. febr. 18. 18:40
 6/25 A kérdező kommentje:
Minden második héten együtt vagyunk. De mindig farmerban alszik és pólóban. Csak a felsőt veszi le magáról.
2011. febr. 18. 18:45
 7/25 anonim ***** válasza:

Nem lehet,hogy sérülés vagy ilyesmi van a lábán? Néhány férfi azt is szégyelli.

Hány éves a párod?

2011. febr. 18. 18:47
 8/25 A kérdező kommentje:

23. és volt egy komoly motorbalesete ahol elégé felsértette a lábát. De mondtam neki, hogy nem érdekel. Nagyon szeretem őt és nem érdekelnek a hibái. én sem vagyok tökéletes, és úgy fogadom el ahogy van. és ezt ő is tudja. de mégsem akar semmit:(

Néha már úgy érzem, hogy engem nem akar, vagy velem van a gond.

2011. febr. 18. 18:53
 9/25 anonim ***** válasza:

Dehogy, akkor nem lenne veled ennyi ideje :)

Akkor beletrafáltam a sérülésbe. Mondd el neki, hogy ez iszonyúan bánt téged és már azt feltételezed veled van gond. Vágj hozzá könnyes szemes fejet, akkor majd elárulja mi a gond :)

2011. febr. 18. 18:54
 10/25 A kérdező kommentje:
Próbáltam. Azt mondja erre, hogy nagyon szeret és nem akar nekem fájdalma okozni. De nem tudom mivel okozna fájdalmat.
2011. febr. 18. 18:56
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!