Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek kövérnek tart?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kövérnek tart?

Figyelt kérdés
A pasim szerint nem vagyok kövér, legalábbis ezt mondja. Valamelyik nap felvetettem neki, hogy tetszene a a kikötözés, falhoz, ágyhoz, s egy két tonnát is elbíró vontatókötéllel jelent meg. Szerintetek?
2011. febr. 17. 22:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
az volt kéznél...
2011. febr. 17. 22:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát nem akarta, hogy megsérüljXD Ezt értékelned kell:D Nyugi, nem akar megbántani, hogy milyen a tested, de ő sem vak! Ha aztmondja kövér vagy akkor elkezdel sírni, hisztizni, meg haragudni fogsz rá. Tudod milyen nehéz dolog erre válaszolni?????? Sokkal nehezebb mint gondolnád. Kis bakit követett el, ez ne legyen tragédia. Örülj, hogy veled van és nem egy vékony bombázó nővel:)
2011. febr. 17. 22:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Hehehe, feldobtad az estém. Köszi!

Egyébként miért gond ha kövérnek tart, láthatólag tetszel neki. Én nem foglalkoznék ilyenekkel.

2011. febr. 17. 22:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez most komoly?:D Bocsi, de szerintem vicces nagyon xD

Amúgy meg biztosan nem tart kövérnek..;)

2011. febr. 17. 22:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha megnézel egy BDSM filmet, láthatod, hogy azokat a csajokat sem hímzőfonallal kötik ki, egyébként szerintem is az első válaszolónak van igaza (nálunk anno egy ugrókötél volt épp kéznél...:)
2011. febr. 17. 23:25
 6/7 anonim ***** válasza:
mutssak neked olyan vékony kisújjnál vékonyabb kötelet, ami ugyancsak megbír két tonnát? :) A pasid rosszul választott segédeszközt. Eléggé morbid! Talán ezért hatásos
2011. febr. 18. 00:05
 7/7 anonim ***** válasza:
eből azért még ne vonj le következtetést...lehet hogy csak azt gondolja a látványosabb kötél sexibb, mert valódibb hatást kelt....nyilván ha valaki tényleg "elkapna" az nem valami masnival kötne ki..
2011. febr. 18. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!