Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Honnan tudom hogy terhes-e...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom hogy terhes-e vagy csak hízik?

Figyelt kérdés
Minap észrevettem, hogy az asszonynak (160 magas 48kg) nő a pocakja. Amikor kérdeztem, hogy tán csak nem?! Ő azt mondta erre: hogy ha igen, akkor meg te csináltad. Amúgy boldog mellettem, és rendesen eszik mióta velem van. Most akkor terhes vagy csak hízik a drága? Áhhh hülye vagyok én ehhez... HINTALÓ
2011. febr. 17. 19:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt? Felvagytok készülve a babára? :) Mert könnyen lehet,hogy az van....amugy miért nem mondod neki,hiogy vegyen egy tesztet? :)
2011. febr. 17. 19:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Könnyen lehet, hogy terhes, én azonnal tiltakoznék és kiakadnék, ha a párom azt feltételezné terhes vagyok.

Szemre pontosan megállapítani egy korai terhességet még egy gyakorlott szemnek is kihívás tud lenni néha.

Ha megvan a vérzése rendszeresen, akkor nem terhes, ha nincs akkor terhes, talán ez a legtöbb,ami alapján tájékozódhatsz.

2011. febr. 17. 19:51
 3/7 A kérdező kommentje:
26 éves és sajna vannak a havijával is gondok... sajna van hogy hetekig megvan neki, van hogy minden ok. most minden ok...
2011. febr. 17. 19:54
 4/7 anonim ***** válasza:
PCO-ja van?
2011. febr. 17. 19:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Amúgy hogy egy kicsit megkönnyítsem a dolgod: Szexeltetek védekezés nélkül? Ha igen, utoljára mikor?

Szeretnétek kisbabát?

Egy terhességi teszt olcsóbb, mint 1000 Ft :)

2011. febr. 17. 19:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt? Nekem kicsit van egy nagyon fura érzésem ezzel kapcsolatban :D Lehet éppen az exemről van szó....:D Pontosan illik a leirás a csajra...kajak xD És még az is,hogy "Amúgy boldog mellettem, és rendesen eszik mióta velem van" mert itt velem,nem nagyon evett a sok idegességtől xD Ez tök morbid má xD
2011. febr. 17. 19:59
 7/7 Dilettáns döggomba ***** válasza:
Ha csak hízik, akkor mindenhova hízik. Ha terhes, akkor jócskán megnőnek a mellei (néhány kivételtől eltekintve).
2011. febr. 17. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!